Mörkbrunett.

Såja, nu har jag tonat håret. Det blev som vanligt mörkare än jag väntat mig. ( Bild kommer imorgon eftersom jag ser för taskig ut nu.. )
Men det blev ändå helt ok. Nu måste jag bara sola alternativt använda brun utan sol för att inte se så förvansligt blek ut.

Jag måste ha vansinnigt dålig självuppfattning. Väldigt ofta när jag tittar på gamla foton av mig själv så tänker jag alltid "vad sjutton tänkte jag med?" Speciellt mina perioder då jag får för mig att jag vill vara blond, bleker håret, sen förnekar att det ALLTID ser mer orange ut än blondt. Ett bra exempel:

'


HAHAHA jag är ju helt otrolig. Hur kunde jag ha sådär? Och det var ändå bara ett år sedan.. Ojojoj. Slitet och jävligt var det också.

Jag är så härligt ytlig nu. Skriver bara om hår och kläder.. Men.. Det är väl bara en sån period. Om jag känner mig själv rätt återkommer jag rätt snart till mina "djupa" flummiga tankar och grubblerier.

Pontus jobbar natt... Då blir jag alltid lite mörkrädd. Men så länge jag har Sune så går det bra.

Gonatt.

hjälpasligen...

Nu har jag gjort bort mig... Har inte betalat in en räkning till skatteverket i tid.. Så nu får jag kronofogden på mig. :(
 
Har dessutom betalat räkningar nu.. Har 700 kvar...... Och januari månad har inte ens börjat! HJÄLP!

Men eftersom jag börjar plugga i januari får jag väl lite studiebidrag snart.. Hoppas hoppas hoppas!

Nämen nu gjorde jag bort mig igen....... Ringde till skatteverket och satt i kö i typ 25 minuter för att fråga vad ocr-numret var för att jag inte hittade det. Och sekunden jag kommer fram till kundtjänst ser jag att det står klart och tydligt ocr-numret på papperet jag har framför mig.  ÅÅÅÅÅÅH. Så där rök typ en hundring i telefonpengar..

Isn't it ironic?





Hårfrågan

Sitter och googlar på lite frisyrer. Skulle vilja ha nån härlig frilla på nyårs. Har lite löshår som ligger och skräpar, dock i fel nyans, men jag blev som sugen på att färga håret till den nyansen. Så det ska jag då göra. Hittade hur man gör en sk fiskbensfläta också, så nu kan jag det. Äntligen. Oj vad jag har undrat hur man gör. Men det var ju toksimpelt.



Detta är en fiskbensfläta. Sjukt snygg.





Två andra snygga flätfrisyrer







Lite imponerande frisyrer:







Hur kan man vara såhär fingerfärdig?


Men med mina förkunskaper så blir det nog en vanlig inbakad luggfläta som övergår i nån snygg knut..


Undvikandebeteende..

Det är verkligen dags för mig att diska. Men då man är sjuk känns ju allt som värsta maratonloppet...Så jag tar på mig skygglapparna så fort jag går in i köket. Dock ska jag alldeles strax fara till Elisabet och träffa hon och Louise.. Det får jag lov att orka med. Man måste passa på att träffa alla nu när folk är hemmavid.

Saknar mamsen.. Men jag vill inte fara dit då jag är sjuk. Att smitta henne är det sista jag vill göra.

Lyssnar nu på Marit Larsen. Jättehärlig musik! Kolla in henne HÄR




Hej så länge.

Förvånande..

Det är alltså 22 stycken som har varit inne på min blogg idag.. Jag fattar ingenting. =) Vem har så lite att göra? :P Haha nädå, ni är så välkomna. Blir bara chockad att jag har såpass många som ids läsa om mig och mitt händelsefattiga liv.  Är mkt väl medveten om att 22 kanske generellt är lite i bloggsammanhang, men för mig är det massor!

Nu har jag ju riktigt ont i halsen alltså. Gruvar mig för att gå till sängs. Tycker man blir som sjukast på natten då man ska sova. Har nog feber också... Men nu ska jag egentligen inte klaga, eftersom det framstås väldigt motsägelsefullt med tanke på det jag skrev sist om att jag vill bli sjuk. Bara jag känner mig bättre innan nyårs. Nu när jag äntligen har planer! Det blir fest i Myckle. Första nyårsaftonen på 6 år som jag inte firar med Pontus. Men.. Nyårs är inget speciellt för mig egentligen. Bara som en vanlig festkväll.  Så det blir nog bra ändå.

Men nu till den stora och uttjatade frågan.. Vad sjutton ska man ha på sig? =/ Jag ska INTE köpa nåt nytt iaf. Handlade massor med andra grejer igår på mellandagsrean.
 Jag har en del gamla trasor som jag tycker duger.. Men vilken av trasorna ska jag välja? Kan bli tubtopp och "volangkjol".. Men egentligen är jag både för blek och för tjock för tubtop.. Hmmm.. Bullen hjälp mig. Men ibland då jag känner mig alltför ful och fet och äcklig brukar jag ta mig en snabb titt på den här bilden, som dessutom betraktas som konst. Då känns det lite bättre.



Sådär ser jag ju iaf inte riktigt ut. Än...  Jag gillar omkretsen på "underbenen" :)



Så var det dags att bli sjuk igen..

Har nu fått tok-ont i halsen och näsan rinner. Men jag är minst sagt ensam. De flesta jag känner har insjuknat lagom till julen.
Nåt som stör mig är att jag väldigt sällan blir sjuk som i sängliggande, utan jag blir som ba småsjuk, också försvinner det, också kommer det tillbaka, och håller på så typ året runt. Det ligger latent i kroppen och dyker upp då och då, men eftersom det aldrig bryter ut på riktigt så kan det aldrig riktigt försvinna.. Jag kanske borde lägga mig naken ute i snön några timmar så jag insjuknar rejält eller nåt.

Så var det väl dags att gå till sängs igen. Tänk så många gånger man gör det i sitt liv.

Har ikväll spelat spel med Pidde, Simon, Anna, Zappe, Elin och Bulle. Vi spelade "helt hysteriskt" , som vi fått i julklapp. Det var ruskigt roligt! Sen har jag pussat på Georg en massa också. Han är världens sötaste lilla skitunge.  

Nu ringde Pidde och frågade om han och typ 5 till kunde se film här nu..Alltså dom jag spelade spel med tidigare ikväll. (De stannade kvar, jag for hem) 
  Kl är halv ett och jag är bajstrött och vi har skitstökigt och jag vill sova, så jag sa nej. Ibland säger man ju ja, men blir ändock sur. Så nu tänkte jag att jag säger nej, och slipper bli sur. Vore ju smart om man gjorde så varje gång. Ska jobba på det. Tänk så mkt man borde jobba på.

- Vad jobbar du med då?
- Jag jobbar på att bli bra på att vara människa.

Det borde räknas som ett yrke. Det borde även vara välbetalt. Jaja. Slut med nattkåserier...


Nu ringde han igen.... Jag sa fortfarande nej. Men nu kände jag mig mer som en bitch än som en människa som törs säga nej. Fast det är kanske samma sak.


Annandag jul

Våran fest igår vart på det stora hela lyckad. Jag hade ett litet sammanbrott där på småtimmarna, men jag hade ända fram till dess haft mkt trevligt. Det är sånt som händer nuförtiden. Måste lära mig leva med det. De runt omkring mig också I guess. Som tur är har jag några toleranta skyddsänglar runt mig som låter mig vara så jävllig och jobbig och ledsen som jag ibland måste utan att ifrågasätta eller missförstå. Tack för det.

Det var nog som mest runt 30 pers i våran lilla lägenhet, så det var minst sagt trångt. Och VARMT. Fönstrena immade igen. Jag har idag undvikit grannar för att undkomma en eventuell utskällning. Ljudnivån var rätt saftig ända tills jag snorig och svullen bad Pontus skicka hem de resterande där vid halv tre och som jag tidigare nämnt är det galet lyhört här.

Idag har vi varit på middag i Bergsbyn. Som sista julmiddagen innan släktingarna i söder skulle bege sig hemåt igen. Vi spelade Buzz. Sjukt kul.
Nu ikväll har jag och Pontus sett "the bucket list". Mkt fin film. Se den. Morgan Freeman är råmysig som vanligt.

Några bilder från julen:




Ska man orka bege sig ut i myllret på stan imorgon..? Jag tror det... Vill handla upp mina julklappspresentkort så snabbt som möjligt! Ska köpa en skolväska, ett nattlinne, byxor,och nån fin sjal. Försöker få med mig nån. Pidde är nog struken direkt. Att svettas på mellandagsrean är väl kanske inte hans favoritsysselsättning.
Nån som vill haka på?


När juldagsmorgon glimmar

Gomorron.

Gårdagen blev ändå helt okej. Man får helt enkelt jobba med dom förutsättningar man har, och göra det bästa av det. Vi hade julafton en stund hos mor också. Det var som en fin stund.
Jag fick jättebra julklappar. En massa som vi behöver, såsom strykjärn, strykbräda, ljusstakar, toa-set med papperskorg, toaborste och duschställ. Sen fick jag presentkort, kläder, sällskapsspel, snapsglas, hårinpackning, ansiktskräm osv. Verkligen över förväntan.

Idag är det Georgs dop. Kl 13. Innan dess ska jag förbereda allt inför ikväll, då vi ska ha vår julfest. Lite dumt att det blev på samma dag. Det blir som stressigt. Men men. Vi får skylla oss själva som styr upp detta. Jag är ändå väldigt peppad. Bara jag har förmågan att känna lugnet idag, så jag inte får alla mina stress-symptom såsom huvudvärk, extrem trötthet, illamående och magont. Huvudvärk har jag iofs redan. Men ipren brukar lösa iaf det problemet.

Ha en fortsatt trevlig jul!



God jul!

Ikväll har det varit uppesittarkväll hos Åkessons. Julmat, knäck, "önska-runt-i-ring", krubböppning, julklappslek, julevangelieläsning, julsånger och trevligt sällskap. Nu har jag hängt med så länge i Åkessonsläkten att jag vet exakt hur traditionen ser ut. Det är mysigt.

Imorgon ska jag stressa runt. Kyrkan kl 10 och se syskonbarnet Elsa sjunga, jullunch hos syster Åsa, åka till Kåge till Piddes pappas sida av släkten, åka till mamma efter Kalle, åka till Åsa igen efter mamma, åka till Pontus mammas sida av släkten på kvällen. Blir trött av bara tanken. Men jag ser ändå nästan fram emot morgondagen, vilket verkligen är över förväntan. Trodde jag skulle vilja krypa ned under täcket och inte komma fram förrän efter nyår någon gång.
Men trots allt har jag många jättefina människor runt mig, och de människorna gör julen värd att fira. I alla fall försöka göra det bästa av situationen.

Godnatt, och en julkram på er.


Trött och kall om stjärten.

Jag, systrarna + alla syskonbarn har varit hos pappa idag. Han bor numera i Lappvattnet vid Burträsk. Hans egentliga bostad är i Falmarksforsen, men ur snöskottningssynpunkt var det bättre att flytta till syster Åsas stuga över vintern. Vi har åkt skoter, ätit mat och lekt röda vita rosen och massa andra lekar. Det var som trevligt. Några bilder från dagen:













Ikväll har jag varit med lille Georg en stund. Mysigt.

Nu ska jag nog sova tror jag..

Gratismode.se

Nu har jag blivit medlem på sidan gratis mode. Jag har alltid varit skeptisk till dessa sidor. Att de ger mer arbete än lön så att säga, men denna sida verkar bra! Så jag testar.

GratisMode är en ny grej där de belönar medlemmar med trisslotter, biobiljetter och presentkort (på ex. H&M, Vero Moda) när man handlar eller registrerar sig hos deras annonspartners.



Testa du också vettja!



15 min senare

Nähäpp det ska jag tydligen inte alls. Det blev spontanfest hos Emmy istället. Så nu häller jag i mig kaffe och tar ett par rosenrot för att inte somna förrän jag är hemma liggandes i sängen.


Julkonsert.

Så. Då var julkonserten med kammarkören över. Skönt. Dagen har varit lång. 4 timmars repande, stressa hem för att äta och byta om, och sen tillbaka, le och säga välkommen till typ 500 pers som entrévärd, genomföra en entimmes konsert ståendes i väldigt obekväma skor, samt stressa iväg till syster för att skjutsa hem mormora.
Puh!



Dressed for sucess....(?)

Gillar den nyinköpta klänningen från Gina Tricot. Enda nackdelen är att det är en sånhär klänning som finns i tusen upplagor, och tusen olika konstallationer. Så man blir inte direkt ensam om att äga en om man köper den.. Vilket är mkt trist. Men jag tycker mönstret är jättevackert samt att den passade min plånbok väldigt bra. Så den får duga, och hänga med både på julafton och juldan. Kanske även nyårs om den har tur, och jag har otur och inte hittar nåt på mellandagsrean att klädja mig i.

Bara synd att jag inte alls passar i rött läppstift.

Nu ska jag ta på mig mjukiskläderna och kila över till systra mi och se love actually. Hej och hopp.

Lyhört!! (?)

Det här är vansinne. Min granne spelar nu womanizer m Britney spears. Om och om och om igen. Det är precis som att jag skulle ha på musik i rummet bredvid. Jag blir mörkrädd. Är det alltså såhär SJUKT lyhört?!? Visserligen har jag misstänkt det länge eftersom jag ofta hör vad grannarna på andra sidan pratar om då jag ligger för att sova, samt att jag nästan var morgon vaknar då grannen nedanför lyssnar på eko:t kl 06.00. Dessutom hör jag hans gäspningar som brukar uppkomma efter middagen varje dag. Man kan ställa klockan efter honom. :)

Men han är söt. Som en liten hustomte! Han hade ordnat ett tillfälligt "lås" av tjock ståltråd i vårt förråd när vi själva aldrig fixade ett hänglås, och nu har han lagt ut en liten matta i busken just där Sune brukar ligga och vänta på att få komma in. Så han inte behöver ligga direkt på snön. Det sötaste är att han är en butter och bitter liten herre som gärna klagar på allt dagens samhälle innebär. Och inget av dessa söta gärningar har han erkänt, men vi bara VET att det är han. Vi borde tacka honom någon dag. Men då blir det pinsamt om det nu mot all förmodan inte är han som hjälper oss. Hmmm..


Jag är känd här hemma som "den som slänger allt- utan att fråga".
Hittade en lapp på skrivbordet som såg ut såhär:




 (Lappen innehåller alla mil Pontus kört med bilen i Voicebox-ärenden, så han kan få reseersättning)


En liten pik kanske? :)


Ps. Det är inte grann-gubben som lyssnar på "womanizer", det är en annan, ung tjej. Vore väldigt kul om det vore han dock.

En lite ny design..

Jag får dock inte riktigt till det. Men mitt tålamod tog slut, som vanligt.


Imorgon gör jag min sista praktikdag. Kommer sakna dom små liven! Jag ska leka lekar med dom innan jag försvinner. Känns rätt Moa-ish. :)


Nu luktar det köttbullar i hela lägenheten. Tycker det luktar förvanskligt äckligt.


Nu blir det inte många stillsamma stunder förrän i mellandagarna.. Julkonsert hit, julbord dit. Men det är ju så det ska vara.

Jag längtar till juldagen, då samlar jag och Pontus alla våra vänner, nåja, de flesta, för att ha en riktig julfest hemma hos oss! Jag tror jag ska slå till med att dricka glögg. Har värsta glöggbegäret nuförtin. Det är så sjuuukt gott..

 Gonatt.  

Slutresultatet

Blev riktigt nöjd med granjäveln ändå till slut.. :) När jag vaknade igår morse hade Pontus kapat av den, så nu är den liten och söt! Han hade tydligen lyckats med brödkniven.. Han hade dock varit lika förbannad på eländet som jag var. Han var tydligen på vippen att ge upp och slänga ut den.. Men trägen vinner, som jag egentligen inte brukar säga.

Det fanns dessutom några enstaka kulor och lite glitter samt en julstjärna som inte var alltför förfärliga i pappas samling.


     



Ledig dag idag. Det blir stan först och främst. Ska se hur länge Pontus orkar hålla modet uppe denna gång?  Om butiken har en liten pall någonstans går det vanligtvis bättre. :)

Skit.

Så blev man julbitter också. Alla klagar på stress och brist på julstämning. Var glad att ni har en komplett familj att fira med.




Skit skit skit skit skit skit skit skit

Avskrivning...

Vilken jävla dag..

Först och främst så är jag alltså sjuk på nåt konstigt vis. Har som lite av allt, men känner mig mest matt. Trots detta så har jag jobbat häcken av mig hela dagen. Var ledig, så pappa passade på att pracka på mig Felix, sin hund, som är jättefin på alla sätt och vis, men ett helvete att passa. Han är så hussesjuk att så fort pappa stänger dörren börjar hans gnällande och slutar inte förrän pappa återvänder. Idag handlade det om tre timmar, som kändes som 15 pga hans tjut. Sen fick jag för mig att rensa i städskrubben. ( jag har fått nån fix idé. Städar konstant, och rensar allt som kan rensas..Alternativ terapi?)
Ja, jag satt alltså och sorterade muttrar, skruvar, spikar, häftstift, säkerhetsnålar, pluggar  osv i olika fack, sedan sorterade jag medicinskåpet och slängde en jävla massa grejer. Jag blev alldeles svettig. Kan dock bero på en eventuell feber, men ändock.

Sen kom pappa med en julgran och jag mitt smartass ställde in den, alldeles snöig, i hallen.. Så jag blev till att vattensanera hela hallhelvetet.

Julgranen är en historia i sig. Den är enorm. Säkert 250 hög och 4 meter i omkrets. Jag förstår inte riktigt hur pappa tänkte, men om han släktar på mig (eller jag på honom som är det enda logiska) så är han extremt otålig och tar första bästa gran, även om den är stor som ett hus. Så, who am I to blame?

Eftersom vi inte hade en julgransfot fick jag rusa iväg och köpa en, för 150 spänn, svindyrt, medans Pidde stod och stampade och behövde bilen eftersom hans arbetspass började 2 minuter senare. Mer svett.

Väl hemkommen så började bråket med granjäveln. Den ramlade över mig kanske sammanlagt 15 gånger under den korta tiden jag försökte att placera den rakt i foten och ställa den på ett ställe här hemma där den åtminstonde inte trängde undan ALLA möbler vi äger. Efter många svordomar, några tårar, ännu mer svett, sår fulla händerna pga stickigt barr ( jag har totalt underskattat förmågan barr har att skada en kan jag säga nu såhär i efterhand)  och misslyckade försök till att stympa granen med en sax och en brödkniv för att göra den kortare, bestämde jag mig för att låta den ockupera balkongdörren. Där såg den minst malplacerad ut.
Så där står den nu, stor, sned och jävllig och täcker både dörr, gardiner och del av tv-bänk.
Dessutom är den pyntlös eftesom pappa skickade med en portfölj med något han ville kalla pynt men som jag nu när jag gått igenom allt kallar skräp. Så nu måste vi lägga ut en massa pengar på glitter och bollar också.
Jag som inte ens ville ha en gran in the first place. 
Hur kan man hamna i en sånahär situationer? Denna gran kommer endast att ge mig våndor då jag tittar på den, vilket är svårt att undvika om man befinner sig i tv-rummet eftersom den tar upp 3/4 av det, och inte mysiga julkänslor som är dess egentliga uppgift.



Sedan har jag även haft nyårsaftonsagressioner. Varför är det så svårt att hitta på något på nyårsafton som kombinerar att man får träffa de man vill träffa, göra det man vill göra, och vara välkommen dit man vill fara. Jag känner mig mest sugen nu på att sitta hemma, se nån bra serie och lägga mig tidigt.

Härmed släpper jag alla försök till nyårsplanering, och bestämmer samma dag vad jag vill göra och med vem, och håller tummarna att jag är välkommen.


Sjuk eller int?

Jag kan inte avgöra. Ena stunden mår jag jättekonstigt. Yr, mår illa, matt, ont i halsen. Andra stunden mår jag fint. Som nu.. Nu sitter jag här och ångrar att jag inte for på Majsans "jag har kommit in på socionom-fest"... Grattis igen Majsan förresten. :)

Men jag har sett garden state med Nisse och John, och det var rätt skönt att bara dega. En vit helg då och då kan behövas.

Voicebox var suveräna, som vanligt. Jag blir som så stolt på nå vis när jag ser dom. Kanske konstigt.. Men de är ju nästan min familj! 3 av dom i alla fall. Något jag blir lite konfunderad över är att Pontus vänner inte dök upp en enda en för att titta. Nog för jag vet att Pontus tycker det är rätt skönt att slippa ha dom där eftersom han blir mer nervös då, men om jag skulle ha julkonsert skulle jag bli jätteledsen om inte nån av mina vänner kom. Jaja.

Har som vanligt pengabekymmer. Oj vad jag är less att ha lite pengar. Speciellt nu i juletider. Jag skulle så gärna vilja kunna handla fina julklappar åt min fina familj.. Å andra sidan var det länge sedan jag hade gott om pengar, så jag vet knappt av nåt annat. Men tänk att inte måsta behöva vända på varenda krona hela tiden. Eller så illa är det väl inte, men det känns nästan så.
De allra flesta människor jag känner gruvar sig för att börja plugga just för att man måste ta studielån och att man måste leva på så lite pengar, typ 7500 kr/ mån om man tar hela. Jag däremot ser fram emot detta eftersom jag då får 1300 mer i månaden än jag har nu. Sjukersättning är inget att hänga i julgran. Eller det är ju också olika. De människor som hunnit jobba in en SGI som heter duga kan ju leva gott ekonomiskt som sjukskriven. En vän till mig har ut 15000 i sjukersättning. Det är helt galet mkt tycker jag... Jaja. Inte är man bortskämd iaf.

Har inte nån någon bra ljudbok på datorn som jag kan få skickad till mig? Har inget att lyssna på nu igen.

Kyla

Det är kyligt överallt. Kan det vara så att inombordlig kyla skapar yttre kyla? Nu har jag skrivit kyla så många gånger så nu tappade ordet innebörd.

På ett märkligt sätt tickar tiden på.

Jag har i alla fall kommit in på skolan. Förskollärare. Kan glädjas åt det i vanliga fall, men nu är det en såndär dag. Jag hoppas på en bättre imorgon.

För er trötta människor där ute: Rosenrot fungerar. Jag älskar saker som fungerar.

Nu ska jag in i drömmarnas värld, undrar vad de har att bjuda på inatt.



En slölördag.

Idag på dan ska jag inte göra ett skit förutom att ligga i soffan och desperate. Sjukt skönt. Ikväll har vi körfest.

Alice och Kevin i final! Precis som jag ville ha det. Kevin torde ju vinna. Han kan pull off att göra en redan färdig smörig pop-skiva och ändå nå framgång. Alice behöver komma två för att få göra sin egen grej. Så hoppas nu att det blir så.



Detta bör ni beger er på om ni vill få julstämning!  Det går att köpa biljetter i ingången också.




Och de är alltså dessa som är med i voicebox om ni undrar.

Fr.v Pontus Åkesson, Lisa Lundmark, Anna Åkesson, Pär Lindberg & Simon Åkesson



"Jag vet inte vad jag ska säga..."

"Tuff tillvaro".. Jotack... Besöket idag var en mardröm. Skrik, gråt, ojanden, mag-ont, feber och förvirring i en enda soppa.. Jag förstår inte att jag fixar det.  Det här är helvetet. Den här sjukdomen är djävulen själv. Den äter upp alla, inte bara den sjuke. "Håll ut"... Till vad?? Hur länge pratar vi om?? Att se någon förtvina på detta sätt är tortyr. Maktlösheten är obeskrivlig. 

"Jag vet inte vad jag ska säga" är en klassiker...Men jag gillar den.. Repliken är ärlig. 

Jag vet. Jag borde gå i terapi. Inte använda bloggen som det. Och japp, tiden är bokad. Dock två veckor bort, och bara till en geriatisk kurator. Underkill. Om det finns nåt som heter det. 

Pontus är bäst. Han skippade att se aik-matchen ikväll utan knorr, för att trösta mig, och se "den ofrivillige golfaren" som han sett hundra gånger.. Jag orkade bara se halva, men han missade likförbaskat matchen.. Så nu sitter han och tittar på text-tv som han hatar... Kan man ha nån bättre?

  


Sång

Jag kan sitta och grubbla i säkert trekvart vad jag ska skriva som rubrik.. Tycker det är skitjobbigt. Ska därför för att komma ifrån detta skriva det första substantiv jag tänker på. Men om jag känner mig själv rätt kommer jag även att göra detta till ett problem genom att inte komma på ett enda och ändå sitta och grubbla i 45 minuter.. Jaja. Skit på en same.


Har hittat en massa underbara bilder på helt sjuuuuukt söta mopsar. Jag bjuder på några.




Hur kan man INTE vilja ha en sånhär korv??? Jag blir alldeles varm och bubblig i hela mig när jag tittar på de här bilderna..


Jag skulle vilja att en frivillig "övernaturligt"-skeptiker anmäler sig till mig för bokläsning. Jag vill veta hur man INTE kan tro på saker som inte är bevisat som fakta efter att ha läst en viss bok som jag läser nu. Hör av dig vid intresse.  OBS! Du ska samtidigt vara ödmjuk och visa förståelse för att man kan tro på annat än du gör. Du ska även vara kapabel till att ändra dina åsikter OM det blir relevant.  Inga översittarfasoner med andra ord. Det är jag inte mentalt mottaglig för.

RSS 2.0