Galet skönt.

Tentan är inskickad, och peppar peppar, det gick typ ändå ganska bra! Får kanske bara 50 kompletteringar och inte 100 ;)

Den här känslan, då man har skickat in en hatad tenta, är heeelt otrolig. Nu ska jag fira med det bästa jag vet. Nämligen en sånhär:

 

Hänger ni med? ;)

ÅÅH :(

Hemtentan ska in imorgon. Jag har inte ens skrivit hälften. Det går ju liksom inte att bli sjuk under en hemtenta.. Vet inte hur jag ska göra. Det jag skrivit hittills är typ ett skämt. Och jag har suttit hela dagen, så nu orkar jag inge mer.. Måste vila. Har fortfarande inte återfått några krafter sedan allt spyande.. Får göra det jag orkar ikväll och imorgon, och skicka in det som den är.. Det blir väl så att jag får 100 kompletteringar.. Men men.. Vad göra? Alternativet är att jag skiter i att lämna in den. Då får jag en ny just före jul. Men något säger mig att vi kommer att ha häcken full med andra grejer då, så.. Vet att det inte är hela världen, men just idag känns det så. Troligtvis imorgon också. BLÄ.


Jag lever.

Herregud. Som alltid då jag drabbas av magsjuka är jag helt övertygad om att jag kommer att dö. Gårdagen börjar redan bli ett suddigt minne. Tack och lov, eftersom det var den värsta dagen det här året. Lyckades dock ta mig igenom en hel natt utan att kräkas, kanske lite med hjälp av sömntabletten som jag tog igårkväll. Ville bara sova... Nu mår jag inte speciellt illa längre, men jag har värk i varje millimeter av min kropp, och magen känns som en sårig och trasig påse.. Jag rör mig som en hundraåring och minsta ansträngning innebär att jag måste lägga mig och återhämta mig nån timme.

Hemmet ser ut som ett bombnedslag, och jag har rätt fet panik över hemtentan som ska in på torsdag. Frågade läraren vad jag skulle göra om jag inte hann klart den, och då sa hon att jag får en ny hemtenta den 17e december.. Kändes väl halverst eftersom jag börjat på denna.. Men jag tänker att jag gör så mycket jag hinner, imorgon är jag troligtvis pigg nog att försöka skriva på den, samt hela torsdag. Hinner jag så hinner jag. Hinner jag inte får jag väl lov att göra den där andra tentan.

Nån som vet hur länge magsjuka smittar? Har hört tre dygt efter tillfrisknandet??? Det kan väl inte stämma???
Jag känner mig rätt ensam och isolerad redan och innebär detta att jag inte får träffa folk förrän typ söndag, då kommer jag att bli tokig. Speciellt eftersom det är lov och mina vänner är hemma..





Söndag deluxe

Jag är så trött. Hade världens mensvärk i förmiddags, låg och skrej ajajajajajajajajaj tills jag somnade av utmattning. Det tog som musten ur mig, och nu måste jag nog sova igen. Har grejer jag borde göra, inte minst skriva på hemtentan, men med den här tröttman går det inte.
Jag borde nog gå till en läkare trots allt. Jag är onaturligt trött. Borde även kolla upp om jag blitt allergisk, eller vad nu det här med kliandet handlar om..

Pontus är sjuk stackarn. Det verkar dock som jag klarar mig för den här gången. Jag skulle liksom ha blivit sjuk vid det här laget annars. Hoppas att jag klarar mig. Kan inte skriva hemtentan annars. Vad gör man då? Sjukanmäla sig från en hemtenta? Går det?


Typiskt att jag ska ha tenta då det är lov och folk kommer hem...


Vi hade ju konsert igår. Det verkar som alla, utom jag, tyckte att det gick skitbra. Jag hade nog för höga förväntningar. Men det var rätt kul iaf. :) Skulle vilja göra om det, och sätta bohemian rhapsody, och få upp körljudet så att det blir mer tryck. Vissa sa att kören druknade i kompet på vissa ställen, vilket jag förstod att det skulle. Lyssnade själv på ljudet då de andra sjöng i fredags, och man såg att munnarna rörde sig men hörde inte ett ljud på vissa ställen.

Nä. Nu ska jag ta ledigt från alla måsten idag, och bara njuta av att kunna sova bort den här dan. Så det är just vad jag gör, efter att ha lyssnat på min ljudbok och spelat soduku på mobilen färdigt. Gonatt!

Just de. Klockan är ju bara två... Borde nog ställa om samtliga klockor i hushållet så man inte blir helt förvirrad. Nu är bara datorn omställd.



Ps.

Jag hade rimliga skäl till min ilska igår... Haha. Det slår verkligen aldrig fel. Så nu är det ipren och värmekudde som gäller i en vecka.

Nu drar jag på genrep..

.. men först ska jag äta middag på stan med Nisse. Om jag får bestämma blir det Subway.. Får se vad han säger.

Hoppas genrepet ikväll låter bra. Fast iofs så sägs det ju att genrepet SKA gå skit. Nåväl. Nu blir jag osäker... Skulle vi ha scenkläder..?? Nääääää... Hoppas inte. Jag orkar inte klä ut mig till Joey tempest två dagar i rad. ;)

Idol ikväll! Fast det blir nog till att spela in det. Vi är knappast klara kl 20.


Min allergi blir inte bättre.... Vad sjutton är jag allergisk mot!?!? Hej jag heter Moa men du kan kalla mig för prosit.

Trevlig helg!

Monster

Jag är på ett riktigt jädra pisshumör idag. Det började med att jag skulle plugga till tentan, men det visade sig att min hjärna vägrade ta in någon information överhuvudtaget, och även om jag läste igenom momenten femtielva gånger så blev jag inge klokare. Då gav jag upp och for ut och gick en aggressiv powerwalk. Blev tillfälligt på lite bättre humör, men efter middagen började mitt usla mood om igen, och tröttheten har varit abnorm idag alltså. Vilket inte gör mig gladare.  Pontus glömde mig (!) då vi skulle hem från svärföräldrarna där vi åt middag, och jag blev skitsur. Egentligen inte på honom, bara på själva situationen. Väldigt onödigt från min sida. Så jag fick snällt åka hem med Simon och Anna istället. Glömde till på köpet min mobiltelefon i Bergsbyn så nu är jag utan telefon också. Sur sur sur sur!!!

Nu ikväll blev jag skitarg på osten för att den var så torr, sen på våran garderob för att den är så stökig, så jag började tokrensa. När jag är arg hjälper det ibland att rensa och slänga saker.

Nu är jag sur för att vi har så mkt skräp som ska ut i förrådet, och för att vårat förråd är ett bombnedslag, och för att frasen Pontus använder mest är "vars är mina..."... Kanske för att jag städar bort saker... Åh!

Jag gör en tidig kväll och hoppas att jag vaknar på rätt sida imorgon. Tror det är vänstersidan, för jag är ganska säger att jag låg åt höger i morse då jag vaknade.

Om jag får mens inatt/ imorgon finns det ett rimligt skäl till mitt fruktansvärda humör. Vilket vore skönt, det är alltid härligt med rimliga förklaringar. Så den som lever får se...








Ännu en ny design..

Ja.. Är du förvånad? Men hösttemat kändes lite passé nu när vi går mot gråa november..

Idag ska jag:

¤ Bära ut utrensade kläder, möbler samt balkongsakerna till förrådet
¤ Börja skriva på min hemtenta
¤ Förbereda min klädsel inför lördagens rockkonsert
¤ Ta en promenad


Förresten, kom och se våran konsert nu på lördag! ( jag har säkert skrivit om detta förut men det tåls att upprepas!) Kl 19.00 på nordanå. Det kostar 100 kr för ungdom/student och 175 kr för vuxen.
Man kan köpa biljett här
Om inte annat, kom för att se mig bära bandana enda gången i mitt liv.. 

Vi ska köra låtar av:

Queen
Coldplay
Europe 
Beatles
Bon Jovi
David Bowie
Crosby Stills and Nash
Tomas Ledin
Eva Cassidy
 
m.m



Nu äntligen kommer lite hembilder..



Vardagsrummet före (på vissa av korten står det datum som är helt fel, lyckades få dit det idag då jag försökte lära mig min nya kamera):




Vardagsrummet efter:








Köket före:





Köket efter:
(har inte såhär mkt blommor i vanliga fall, men jag har ju just fyllt år.. Ser nu att bordet och stolarna står jättesnett också. Förbise det..)









Bordet och stolarna som det såg ut hos gamla ägarna:




Målade även mammas gamla barnstol som innan var jättefult brun och nött.. Så nu har Georg (och snart Sally, och så småningom våra småttingar) nånstans att sitta:)





Har ingen förebild på hallen..


Hallen efter:







Nya datahörnan (har ingen förebild på detta heller) :





Har dessutom dessa jättefina stolar, 2 st, av pappa, som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med.. Ska nog skaffa ett vitt litet bord och ha i sovrummet till stolarna..






Nu är det ju skitsynd att vi bor i en hyreslägenhet, med jättefula golv i sovrummet (se bild ovan)
och badrummet, fula dörrar, dörrkarmar, köksbänk osv. Längtar nå vansinnigt till den dan vi skaffar oss nåt eget, så vi kan göra om från grunden precis som man vill ha det!! Wow!




Nu ska ni få höra....

En gåta....



En tjej vaknar av att hennes sambo tänder taklampan kl 01.00 på natten. Han ser uppriven ut och har ytterkläderna på sig. Då hon frågar vad som händer försvinner han till dörren och plingar på dörrklockan..
Vad har hänt?



Följande händelse är sann.

Jag gick och la mig rätt tidigt igår kväll, men innan jag la mig gick jag ner och kollade om Pontus hade med sig sin nyckel. Då den inte var någonstans i hallen antog jag att han hade den med sig, så jag låste dörren. Ibland då jag är osäker brukar jag sms:a honom och fråga om han har sin nyckel, man vet aldrig med oss.. Nycklar är inte vår starka sida. Men pga enorm trötthet glömde jag bort detta och somnade som en stock, efter att ha pluggat in öronpropparna (som jag sover med då jag inte vill bli väckt då Pontus kommer hem sent på kvällen) , samt slagit av mobilen.

Mitt i natten vaknar jag av att Pontus tänder taklampan och rusar fram till mig med skor och ytterkläder på för att kolla om jag lever. Jag fattar ingenting. Jag plockar ur öronpropparna och hör hur han rusar ned och plingar på våran dörrklocka. Jag fattar ännu mindre.

Efter en stund kommer han in och frågar vad jag håller på med som inte har hört hur han i ca en timmes tid stått och ringt och bankat på dörren samt bankat med en sop på vårat sovrumsfönster (vi bor ju en våning upp)...  Jag blir förbluffad eftersom jag har inte hört någonting överhuvudtaget. Han berättar då hur han efter misslyckade försök att få mig att öppna dörren blir osäker om jag överhuvudtaget är hemma, men mobilen är avslagen och bilen och cyklarna står på sin plats. Så han ringer polisen och berättar oroligt att det måste ha hänt mig något. Att jag är världens mest lättväckta människa, och att jag aldrig skulle kunna sova mig igenom oljudet han skapat. De säger att det är väktarna på områdets ansvar att öppna dörrar, men att det kostar 450 kr och att man måste betala i kontanter med en gång. Pontus får lite panik eftersom han ej har kontanter, så han ringer Simon som får komma och hämta honom så att de kan fara och ta ut pengar. Till slut kommer vakterna och låser upp, och där inne ligger jag och sover djupt och är helt omedveten om dramat som utspelat sig... Pontus testar dörrklockans volym när han kollat om jag lever, och fattar inte hur jag inte kunnat vakna av dess skarpa signal.. Inte jag heller.

Pontus var så söt, han hade blivit tok-orolig för mig!  Men nu är han 450 kr fattigare.. Snacka om onödig utgift.
Vi vet heller inte vart Pontus hemnyckel håller hus... Hmm..


 

En bakvänd dag.

Hade tänkt att det här skulle bli en uppstyrar-dag, så jag skulle fixa och trixa med saker som jag borde göra. Mest skolrelaterade. Skulle dessutom hälsa på mamma. Men inget av det blev som av...

For iväg och träffade brudarna på campus, och såg en webbföreläsning om rapportskrivning. Sen blev det inte så mycket mer. Jag hade ju tänkt skriva ut alla artiklar inför hemtentan som vi får på onsdag, samt fixa saknade böcker mm. Men det blev som inte gjort nåt av det.

Hämtade sedan min kamera som jag beställt från teknikmagasinet. En röd. :) Det är det viktigaste, färgen. Det blev till och med så viktigt så att Nisse, min kära vän på TM, fick specialbeställa en från Sundsvall, eftersom den var slut här. Är inte det väldigt tjejjigt? :) Jag kan tex ha vilken bil som helst, bara den är röd. Min mobil är röd. Min sommarjacka är röd. Mina reebokskor är röda. Min axelremsväska är röd. Mycket hemma är rött. Jag älskar helt enkelt den färgen. Speciellt tillsammans med vitt och blått. Snyggaste färgkombon som finns! 

Nu ikväll har vi bytt soffa. Våran gråsvarta schäslongsoffa sålde vi till Kalli medans vi köpte Anna och Simons beiga soffgrupp, när dom i sin tur köpte en svart hörnsoffa som skulle ge dom mer yta i tv-rummet. Det är jättejobbigt att bära. Jag vill ju som gärna flytta, men direkt jag börjar tänka på allt bärande så tänker jag att vi nog bor kvar några år till. 

Har inte sovit min dagliga timme idag. Och jag blir helt knasig. Kan inte tänka. Usch. Så nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli iaf 21.30.. Man kan som inte lägga sig innan det..

Sen blir saker så himla tråkigt när man dricker måltidsersättning. Jag dricker det alla måltider utom en, som jag väljer dag för dag. Det funkar bra, jag går ner i vikt av det, men det är ju så sjuuuuukt tråkigt att dricka en blaskig dryck istället för att tex dricka te och äta mackor på kvällskvisten, eller en god och matig lunch.

Om jag bara kunde komma igång med nån slags träning.. Men jag har inte råd med träningskort, och jag har totalt tappat intresset för promenader. Hmm... Vad ska jag hitta på? Jag vill bugga!!! Men inte i Skellefte dansklubb. De är som en sekt som man inte blir insläppt i.







Min nya kamera :)


Vi är rätt bra ändå.

Det här är våran kör tillsammans med botkyrka kammarkör, som sjunger Agnus Dei, skriven av svågern Simon Åkesson. Den är fantastiskt vacker!!




Känner för att tjura idag.

Är fortfarande sjuk. Mina ögon håller på att ploppa ur sina hålor av allt kliande, min näsa är sårig och narig av allt snytande, min hals är öm av allt rosslande, och mitt humör är dåligt av allt förkylande.

Jag skulle vilja hälsa på mamma, har inte varit där på hela veckan, men jag vill inte smitta henne..

Så. Vad ska jag göra idag då? Jo. Ingenting. För jag orkar ingenting. För jag är sjuk. Och sur för att jag är sjuk.




atjo atjo atjo prosit..

Så var man förkyld. Igen. Jag skulle aldrig ha sagt att jag har bra immunförsvar.. För sedan dess, det var i början på sommaren jag gjorde det dumma uttalandet, så har jag varit rejält förkyld i fyra vändor. Nu börjar jag faktiskt bli rätt less. Kliandet i alla ansiktsområden har övergått till svidande. Och nu tävlar ögonen och näsan om vem som kan rinna mest. Just nu ligger näsan rätt bra till, men han (tänker att min näsa är en han.. hmm..) kan inte ta hem segern i förskott för rätt som det är så lägger ögonen in en spurt och tar över ledningen... Åh!

Jag som såg fram emot helg! Eftersom jag då kan undvika pluggande utan dåligt samvete. Har haft två veckor på mig att läsa på inför hemtentan som vi får på onsdag. Jag har inte öppnat böckerna. Har inte ens alla hemma. Jag har renoverat hemmet istället. Men detta är det nya jag. Som tar det mesta med en nypa salt och inte freakar ut över en hemtenta. Jag ska aldrig bli den nervösa, stressade bruttan igen som jag var för ett par år sedan. Det var ett helvete. Så då har jag det hellre som det är nu.
Bestämmer här och nu för att göra ett test. Se om jag fixar en hemtenta utan att ha läst på någonting innan. Vi har ändå en vecka på oss, så jag hittar nog det jag söker i böckerna ganska baggis under den veckan. För då vet jag ju vad jag söker efter. Nu har jag ingen aning, och då finns inte motivationen heller.

Så. Vi får helt enkelt se hur det går. :)

Har en komplettering jag ska göra på en inlämningsuppgift också. Tänkte göra den idag, men det är fasiken omöjligt med den här utåtagerande förkylningen. Det sprutar slem och snor omvartannat. Vill liksom kunna använda tangentbordet sen.... Så nu måste jag förflytta mig till soffan för att rädda tangenterna! 

ATJOOOO!





23 år.

Hade en jättebra dag igår! Den började lite olycksartat med kraschade tavlor, blödande finger och brända kladdkakor.. Men det tog sig! Lite bilder.

 











 

 
 
 

 



 

   
  


En mycket trevlig dag med uppvakting först av familjen, sen av några goda vänner :) Fick en massa bra presenter, som till stor del bestod av presentkort. Me like! :)

Ikväll kommer svärföräldrarna på fika, sen har jag betat av de flesta. Vad ska jag bjuda på idag då?? Hmm...





klipulver i ögat?

Jag blir fullkomligt tokig. Nu i fyra dagar har det kliat konstant i mitt vänstra öga, och jag blir inte förvånad om det snart ploppar ut efter att jag har gnuggat löst det.. Det kliar även i andra men inte alls lika mycket. Så nu tycker jag mycket bättre om det. Fast nu när jag känner efter...... *gnugga gnugga gnugga*.... Åh. På med tvångströjan, för snart slår det slint!
Det kliar även i näsan men det hanterar jag bättre. Eller vänta.... Hjälp!

2 minuter senare..

Nu i skrivande stund tittar jag ner på mitt nattlinne och får se stora blodfläckar.
Jag har gnuggat mig till näsblod också...  Vad har hänt!? Kan jag verkligen vara allergisk mot målarfärg?? För nåt torde jag vara allergisk mot... Och det är det enda jag kan komma på att det kan vara.... Tack och lov är jag äntligen klar med måleriet.. Eller jag har en liten uppgift kvar.. Det är att hitta ett nyckelskåp på kupan eller motsvarande, och jag har nog inte så tur så att det redan är vitt.. Ska kika idag.                                                                 

Imorgon fyller jag 24... Nej, vänta, 23.. För inte är det väl 22...?? Jag har redan tappat räkningen. Illa!

Hur som helst så ska jag och Pontus fira min födelsedag idag, eftersom han jobbar hela morgondagen. Iofs så ska han ju vara med på kalaset imorgonkväll, men vi brukar fira varandra på tu man hand också. Så det får bli idag. Min present är att jag ska få välja saker på coop.... HAHAHA.. Det är det jag önskar mig, hur knäpp får man va. :) Men jag behöver blomkrukor, blommor, korgar och porslin, som jag har hittat på coop. Så det är en perfekt present!

Nu ska jag sova vidare. Efter att ha gnuggat lite till.....



Utbränd pga hemrenovering?

Jag vet att man inte bör slänga sig med uttrycket utbränd lite hipp som happ då man känner sig stessad eller trött, eftersom det är att felanvända det.. Jag som själv varit det vet hur förbaskat obehagligt och jäkligt det är, jag låg liksom och sov 2 månader i sträck och gick bara upp för att gå på toa eller ta mig en liten matbit, och av detta blev jag alldeles skakig och yr av utmattning. Detta är ej en överdrift... Men känner jag ett trängande behov av använda ordet utbränd nu fast jag vet att jag inte är det på riktigt. Efter en vecka av målande och slipande, flyttande och fixande, så känner jag mig totalt utpumpad. Jag såg det som ett roligt projekt, men det blev som ett oändligt maratonlopp. Så. Vad har jag lärt mig av detta? Kanske att inte sätta en löjligt kort deadline (eftersom jag fyller år på onsdag och ska ha kalas vill jag att allt ska vara klart då), och att kanske ta ett rum i taget eller nåt då jag ska göra om. Nåväl. Snart är det klart, och jag är kanonnöjd än så länge! Så det var mödan värt.

Ikväll är det lördagkväll och jag borde kanske hitta på nåt roligt att göra, men jag ooooorkaaaar inte.. Vill bara sova!! Men nu går jag iaf över till syster Lena för att äta en mysig lördagsmiddag. Får se om jag piggnar till lite, vore trevligt att besöka Emmy och Manges ferre där Pontus är ikväll. Som sagt. Vi får se.

Gokväll!

Mörkt ute, barnen sover...

... var den första meningen jag lärde mig. Det var för att jag var så kvällspigg (!)  då jag var liten, och för att mamma skulle få mig att sova sa hon att "nu Moa måste du sova, det är mörkt ute och alla barnen sover." Lite onödigt vetande.. 

Hur som helst är klockan 05.50 och jag är vaken. Har varit uppe nån timma nu. Blir lite less på att inte kunna sova hela natten. Men det går an om jag skippar dagssömnen, men då blir jag å andra sidan en zombie under eftermiddan/kvällen istället. Pest, eller kolera? Då väljer jag nog pest. Alltså att vara vaken en stund på natten.
Som säkert som för många andra så kommer alla lite undanträngda tankar fram då man ligger vaken nattetid.. Något jag tänker mycket på nuförtiden är min återupptäckta dåliga självkänsla.. Det visar sig i att jag tycker illa om många personlighetsdrag hos mig själv, samt att jag hela tiden oroar mig för vad folk tycker och tänker om mig. Jag antar att steg 1 är insikt, men hur går man vidare? Hur jobbar man på sin självkänsla? Har läst Mia Törnbloms böcker, men.. Ja.. Böcker är böcker.. Allt låter ju rimligt, men kan inte översätta det till praktik.  En knepig uppgift. 

Något jag också tänker på den här tiden på dygnet är min älskade mamma. Försöker plocka fram så många minnen som möjligt från då hon var frisk, eftersom de minnena hips vips, dock vetenskapligt förklarat, mer eller mindre försvann den dagen hon blev sjuk.
Det gör inte lika ont varje gång nu att tänka på det förflutna. Nu kan jag le åt olika minnen. Mitt favoritminne just nu är när vi var hundvakt åt hunden Harry ( en bichon frisé som tillhörde min "plastmorbror")  och då mamma blev helt förälskad i honom och gav honom en korvbit eller något annat gott var femte minut. Till slut parkerade han sig nedanför kylskåpet och låg där hela vistelsen eftersom han visste att han skulle bli född på grejer, orka gå därifrån liksom, medans mamma bara satt och tittade kärleksfullt på honom. 

Ett annat mysigt minne är då jag och några vänner + Pidde sov över hos oss efter en fest. Då hon helt plötsligt försiktigt knackade på dörren och öppnade med en bricka överfull med mat. Hon gjorde frukost på sängen åt alla oss. Så himla söööt! Ja jag kan i alla fall konstatera att min mamma är den sötaste och vackraste mamman på hela jorden.

 




 

Pillergöra..

Oj vad det är pillrigt att måla pinnstolar... Är klar med bordet och skänken, eller ja, de ska ju lackas också. Det blir såååå fint!! :) Så snart är alla möbler i köket och vardagsrummet utbytta. :)  Äntligen kanske jag kan börja känna mig nöjd med vårt hem!!

Har dessutom just avslutat första kursen. Känns hur bra som helst. Hoppas bara jag får godkänt på alla uppgifter. Nästa kurs är bara en massa bokplöjning och sen en hemtenta. Om jag känner mig själv rätt kommer jag att läsa baksidetexten på böckerna och sen va nöjd.. Haha. Men på nå konstigt vänster fixar jag det alltid ändå. 

Så i veckan blir det försök till att plugga, köpa träningskort, börja träna samt måla klart möblerna som står på schemat. 

Go'natt!
 


Kul med gamla vänner

Ikväll har jag då haft besök av Nina och Louise. Vi pratade massa gamla minnen.. Tänk vad man har förändrats ändå sedan dess.  Det var kul att ses må jag säga!









Imorgon är det plugg hela dagen som gäller. Ska iofs försöka lägga på ett kol så jag kan fortsätta måla möbler. Har målat klart bordet, nu ska det bara lackas. Det är kul att va kreativ.... :)


På måndag börjar mitt nyttiga liv om. Då ska jag köpa träningskort (haha som att det räcker med att köpa det.. Nä. Ska börja träna ordentligt också)  samt lägga om kosten helt. Nu är det tänkt att jag ska få tillbaka min forna kropp.. När jag tittar på bilder från högstadiet/gymnasiet fattar jag inte att jag varit så smal. Helt sjukt... Ska lägga upp nån bild nån gång så får ni se skillnaden... Jaja. Tur att jag är rätt söt som mullig;) Haha. 

Gonatt!






Börja måla!!!!

Nu har jag en uppgift kvar i skolan, den jobbigaste.. Men jag har tänkt ägna hela söndagen åt den. Den ska lämnas in under söndan, och jag jobbar bäst då jag har lite press på mig. Så det blir nog bra.

Imorgon ska jag göra allt jag inte hann idag.. Hälsa på fina mamma, måla möbler, diska och hänga in tvätt. På kvällen kommer gymnasieklasskompisarna Nina och Louise och hälsar på! Det var INTE igår. Få tänka... Det var nog iaf sex månader sedan.. Ojoj.

Vet någon hur man lägger upp en film på bloggen, utan att behöva gå genom youtube?? Eller det kanske inte går??


Jag har världens sötaste katt.... Nu ligger han och lyssnar då Pidde spelar gitarr, medans jag sjunger lite förstrött till.. På bilden var han bara några veckor gammal. Ni får ursäkta mitt otroligt fula hår på bilden... Vitt där uppe och orange där nere.. Usch.



RSS 2.0