En ny favorit.

Linnea Henriksson – Alice

Lyssna och njuuuuuut! :)

Nu är det lite tungt igen.

Men då tar jag en titt på den här så glömmer jag av mig för ett slag.




Nytt liv och dop-planering

Igår var jag ute och sprang för första gången på ett år. Det gick oväntat bra, med tanke på min motionella (haha) frånvaro den senaste tiden, samt att jag ändå rätt nyss fött barn. Men idag vet jag att jag lever.. Varenda kroppsdel värker.
Har även börjat äta nyttigare, vilket också hittills går rätt bra.. Men jösses vad det kliar i sockernerven! Spännande att se hur jag hanterar den kommande helgens frestelser. Men att äta gott med måtta på helgerna kommer jag nog ändå att låta mig själv göra. Har inte tillräckligt med karaktär för att klara tuffare regler.. Då är nog risken att jag inte håller den nya livsstilen speciellt länge.  

Svante ska döpas 5 maj. Och vi är i full gång med förberedelserna. Tycker sånt där är vanvettigt roligt! Synd bara att jag är så väldans velig. Och börjar man leta efter inspiration gräver man bara ner sig ännu djupare i ambivalentträsket.. För mycket att välja mellan blir aldrig bra för en våg som mig... Blir spännande att se hur det hela slutar.. :) Tur Pidde ger mig rätt fria händer och utrymme att ändra mig sisådär femtielva gånger. Han är väl van. Det är så skönt att för ovanlighetens skull fokusera på mindre värdsliga saker som vilka servetter man ska köpa och vad för slags fika som ska bakas. Klart hela mammagrejen alltid finns i tankarna ändå men. Lite annat att fokusera på är skönt och ack så välbehövligt.




Svante och blomman i ett djupt och givande samtal. :)





Bus i blick!


Mormors kille


Är det bara jag som tycker att likheten är slående?








(Mamma som ettåring)

RSS 2.0