Odds!

Började bli lite fundersam vart min beställda klänning tog vägen.. Mailade säljaren och fick detta till svar:

"Hej
Oj sorry har blivit något fel här...
Kollade och den var inte skickad!
Hittar inte klänningen här heller så antar att jag måste betala tillbaks pengarna åt dig.
Eller om du vill byta design lite?
Beklagar detta verkligen....
MvH"


Visst är det väl ändå själva fan!?! Jag ville ha den där klänningen mer än allt.. Nästan.






Sommaren är kort!

Jag börjar förstå att sommaren snart lider mot sitt slut.. Och.. Vad hände? Det känns som att det är massor jag inte gjort!
Jag har först och främst inte varit till favvobadstället; Sjöbo, en enda gång! Det har inte varit sommar om jag inte varit i Sjöbo, så det är faktiskt bara att bege sig dit.
Men då ska det ju vara fint väder också.. Folk påstår att vi haft bra väder denna sommar, men jag tycker det har varit såhär halvdåligt så gott som jämt.. Sol i en kvart, moln i 45 osv osv. Varmt har det iofs varit, men det spelar som mindre roll för mig. Hellre sol och kallt än molnigt och varmt.

Nu vill jag att solen ska lysa utan ett enda moln på himlen, i ca 14 dagar i sträck. Då kan nog t.om jag gå med på att vi haft en bra sommar vädermässigt sett!

Våran roadtrip blir av! Dock nästa vecka. Pontus hade inte tid denna. Vi tänkte åka på en rutt som följer: Östersund-Dalarna-Sundsvall (IKEA) , sen på lördag mellanlanda i Obbola på Pontus mosters årliga sommarfest. Sen börjar jag om praktiken på måndan. Så det känns som en toppenbra sista semestervecka!

Mina systerdöttrar har lärt mig att göra makraméarmband! Det är jätteroligt, det går snabbt (så jag inte hinner tappa tålamodet) och det blir snyggt. Ska bygga upp ett armbandslager. :) Har redan fått ett par beställningar!




Har förresten klippt och färgat håret också. Tyvärr så är kameran trasig (fan satans jävla skit), så jag kan ej bjuda på nån bild. Inte så mkt att se dock. Lite brunare, lite kortare.




Jag vill så mycket!

Jag vill...

¤ Vara bra på piano
¤ Kunna laga mat
¤ Kunna sy
¤ Vara bra på trädgårdsarbete
¤ Träna upp mig så att jag blir fit
¤ Bli bättre på att måla/skissa/teckna


Allt detta går ju liksom att uppnå...Men hur gör man när man har noll tålamod? :) Men när jag upptäcker att jag inte utvecklas efter 3 minuter vid pianot/spisen/symaskinen/rabatten/bänkpressen/stafflit tappar jag fokus och och går och gör nåt annat. Jag vill ju bli bra omedelbums! Och jag vill gärna bli bra på allt samtidigt!!

Hmm...






Mitt första inköp!

Äntligen vann jag en auktion på tradera! Den är ljuvliga långklänningen är påväg hem till mig. :)






Var på tjejfest igår hos Lina Söderberg. Det var riktigt trevligt! Vi åt gott, spelade spel och surrade. Sen gick de andra ut på S8 och jag mötte upp Pidde och syskonen/kusinerna på Calles och såg Zappe spela! Det var på tiden. Har tyvärr inga bilder från kvällen eftersom min kamera har valt att gå sönder.  

Kl 18 i afton spelar Melissa Horn på Trästock, känner mig tyvärr inte riktigt kry.. Skallen är inte på topp, så vi får se om jag tar mig dit eller ej.

Nu blir det ljudbok, ipren, sudoku och framstupa viloläge.. :)  



Don't you just love summer?

Falket med syster och syskonbarn

 

Den årliga kusinträffen (på Piddes sida)

 

  

 

 

Barnvakt åt Sally och Georg

 

Vitbergs med Piddes släkt

 

 





Bula i huvet och roadtrip

Idag då jag var barnvakt till G och S smällde jag in bakhuvet i vardagsrumsbordet. Nu snurrar och dunkar det. Tur att jag inte smällde in nån av barnens huvuden iaf!

Är jäääättetrött. Att vara barnvakt själv till två små paltar är fantastiskt roligt, men väldigt ansträngande!

Jag och Pidde planerar en liten vildmarks-roadtrip som förmodligen blir av nästa vecka. Målet är Vikmanshyttan (Dalarna) för att se där mormor föddes och växte upp. Har sett det förut men det var toklänge sedan. Sen ska vi nog göra lite stopp på vägen. Problemet är bara att vi inte har någon som helst utrustning. Så om det är nån snäll själ som skulle kunna tänka sig att låna ut nåt av nedanstående, hör gärna av er!:

¤ 1 st tält
¤ 2 st liggunderlag/luftmadrasser
¤ 1 st trangiakök
¤ 1 st "bärbar" grill
¤ 2 st brassestolar
¤ 1 st kylbag

Undrar när vi ska skaffa oss ovanstående saker och samtidigt motsvarande vuxenpoäng..




Vikmanshyttan



Ursäkta röran, bloggen spårar ur!

Alltså... Jag fick lite kreativitetkli i fingrarna och började leka med en ny design men nu har allt spårat ur, alla mått och sånt.. Så nu ser den för taskig ut, och tyvärr så blev jag helt sjukt trött alldeles just nu, så jag orkar inte pilla vidare.. Så den får se såhär halverst ut så länge.


Sjukt nöjd!

Denna vecka har jag gjort riktiga fynd må jag säga.




Idag hittade jag dessa på kupan. 30 kr st!


 

I måndags fyndade jag och Lollo på HM-rean. Jag hittade en kort marinblå kavaj för 100 kr och en lång skjorta för 50 kr!



Testade för skojs skull även denna jumpsuit på Gina, och tänka sig, jag tyckte INTE att jag såg ut som en förvuxen knubbig bäbis... 98 kr!





Jag var som i farten på denna bild, skulle hinna springa och ställa mig i position på 3 sekunder innan kameran knäppte kortet.. 


Alltså.. Allt detta för 308 kr totalt! Är riktigt jäkla nöjd! 

 


Nipaxon, stadsfest och fina klänningar

Gå över då skitförkylning!! Fortfarande ont i halsen (dock inte såpass så att jag vill skära ut halsmandlarna utan bedövningsmedel längre) och en sjukt retig rethosta.. Undrar vad den fått sitt namn från? -.-

Idag har varit en bra dag. Vi åt brunch nere hos momme och väntade ut regnvädret, drog till pappa och umgicks med syster och syskonbarn, badade, solade, åt glass och jordgubbar. Kom hem, åt goomat till middag; tacos, sen följde jag med Majsan, hennes mamma, syster, moster (?), och goda vän Eva på bio och såg Eclipse! Den var grym!

Nu ikväll har jag letat maxiklänningar (alltså klänningar som når ända till marken) på nätet, hittar dock ingen jag vill ha; eller jo, men då kostar de därefter också. Tänker INTE lägga ut ca en tusing på en klänning som jag bara har några få gånger. Är ingen stjärna på tradera direkt.. Blir överbudad heeela tin.. Nåväl.

Om jag var en sån som kunde lägga typ tusen spänn och uppåt på en klänning, då skulle jag köpa nån av dessa:


   





Ska gå på myrorna imorgon och kika tror jag..  Ibland kan man ju ha tur!



Festivalcupen och stadsfesten i helgas var lyckad, irrade dock mest runt som en höna med Hannamaria på festivalen! :) synd att vi inte hade ro att slå sig ner och surra i goda vänners lag! Jajja. Det är så man blitt skapt. :) Det var hur som helst riktigt kul! :)

       

Imorgon vid fint väder ska jag och bada med familjen. Myspys!

Ovänner!

Jag är inte på god fot med min hals just nu. Den bråkar med mig lite då och då, och har börjat nu igen. När jag blir förkyld sätter sig ALLT på halsmandlarna. De är lika stora som pingisbollar (känns det då som) och smärtvattnet börjar rinna så fort jag sväljer. Jag fantiserar alltid då jag får såhär att jag ska ta en stor fet bedövningsspruta och köra upp i mandlarna, sen ska jag skrika "SKYLL ER!!" allt jag kan, och sen svälja 500 gånger i rad bara för att jag kan. Och jag som är rädd för sprutor.

Har haft ont sedan i tisdags, och sist så höll det i sig i två veckor. Snälla, låt inte två veckor av semestern gå till att hata min hals..

Har nån nåt knep för att bli av med halsont? Har provat det mesta; bafucin, strepsils, gurgla i flytande alvedon, echinaforce, te med honung, glass... Har jag missat nåt?

Det konstiga är att det inte verkar smitta. Pontus blir aldrig sjuk när jag får mina halsperioder. Tur det, för det här önskar jag inte ens min värsta fiende, om jag nu skulle ha nån.. Och det är inte halsfluss/streptokocker, det har jag kollat upp.

Nåväl. Det går väl hyffsat så länge jag inte sväljer eller pratar, så idag blir en tyst tag med så få sväljningar som möjligt.

Hoppas att det är bättre innan festivalcupen och stadsfesten imorgon!






lite sommarpics från veckan som gått



Gräsänderna hos pappa fungerar nästan som husdjur..







Har ni sett vita blåklockor nån gång? Himla märkligt.



Vy över ängarna i Lappvattnet



Elsa, Alva och jag tar en promenad till hästhagen



Där nere låg jag för 4 månader sedan, halvt ihjälslagen efter en skotervurpa. Tänka sig.







Fina födelsedagsbarnet. Elsa 15 år!



Födelsedagskalas



La familia



Wilmas kompis Vickan, Alva och Wilmisen (samt pappa Lars)



Arvid









Kalas för Thory som också fyllt år!




Sally med en alldeles för stor kepa biter på en dinosaurie. :)



Georgs tur att smaka på dinon! Badandes i utepoolen




Farmor torkar Sally efter ett dopp i poolen



Middag på kväll'n



Zappe och Sofia



Svärmora och jag




RSS 2.0