Gosevännen


Några snabba..

Vi får bo kvar tills vidare. Hyran kommer dock att höjas, och första oktober flyttar de nya stjärnorna in på nedervåningen. Jag är inte peppad på detta för fem öre, men vi har haft det så bra boende nu i två år så jag kan bara tacka och ta emot och acceptera dagsläget.
Den nya familjen har en son på två år och snart en ny liten bebbe, vilket iaf är trevligt.

Mamma är i lite bättre form, och alla står som handfallna. Var får hon alla reservkrafter ifrån? Sist jag var där sa hon under ett klart ögonblick att hon haft ett jättebra liv. Det var så skönt att höra.

Sommaren levererar inte speciellt bra väder, regnigt och kallt är det. Vilket är tråkigt. Fast värmen klarar vi oss utan, Svante tycker bara det är jobbigt då det är varmt. Men solen fattas oss! Och inte ser det bättre ut resten av juli..

Hösten blir spännande. Jag ska börja praktisera, och vi ska turas om att vara föräldralediga. Nu jävlar SKA jag ha ett jobb! Nu är det faktiskt min tur. Kom igen nu, lite medvind på den fronten önskas!

Svante har lärt sig att klappa händerna på beställning. Jag DÖÖÖÖR så söt han är då han stolt smäller ihop händerna och tittar sig omkring för att få bekräftelse. :)


RSS 2.0