Dagvill... Tror det är torsdag 27/3

Jag är så trött..... Det har varit en sjåig dag. Jag upptäckte just att jag var för trött för att skriva nå mer än just det.

Gonatt....

Tisdag 25/3 -08

Nu känner jag mig stressad inför en massa saker. Det är ju dumt, att känna sig stressad på lovet. Men jag ska som fixa massa tjafs, bla:

* Boka tid för kastrering åt Sune
* Göra fotoläxan
* Plugga inför massmediaprovet
* Organisera alla lådor i köket + rensa kylen
* He fast alla jädrans sladdar
* Betala räkningar
* Styra upp lagning av bilen
* Planera eventuell inflyttningsfest. 
* Lämna igen massa böcker på bibblan så inte förseningsavgiften blir så saftig...

 Jag tror jag ska offra morgondagen till ovanstående. Men ska vi slå vad om att det kommer att vara strååålande väder imorgon då så man absolut inte vill sitta inne? Brukar vara så. Murpys lag osv.

Inflyttningsfest ja.. Först ville jag inte ha nån, det blir så högljutt ( fattar inte varför killar blir så sablars högljudda när de kommer igång, skitstörande. De är som att de ska hävda sig eller nåt. Också känner man sig som värsta tråkmånsen när man ber dom dämpa sig)  och så mkt att städa. Sen så började jag som fundera, och kom fram till att det ändå vore kul att ha fest nu helgen som kommer eftersom många av mina vänner är hemmavid. Men då är det bara ett problem. Pontus jobbar. Men vi ska ev ha ferren på fredag, då kan nog pidde få sluta lite tidigare. Men folk brukar inte vara så peppade på att partaja på fredagar. Det är så dött ute på krogen då.
Alternativet är att jag har inflyttningsfest för mina vänner på lördag, så får pidde ha fest en annan helg. Kan iofs bli rätt bra... Ja vi får se. Gonatt då


Påskdagen 24/3 -08

Bakisdag idag. Det är konstigt. Innan jag började med GI var jag aldrig festsugen. Men nu, när jag då inte får festa ( gäller i 2 till 6 veckor) , då var jag jättepeppad. Så nu har jag tagit påsklov från GI också. Jag vet vad ni tänker, jaja, nu har hon gett upp, redan. Men när det är lov och man ska göra massa roliga saker vill inte jag behöva tänka på vad jag får äta och inte. Det blir så himla tråkigt. Så jag drar igång igen måndag nästa vecka då vardagen tar vid. 

Det var trevligt igår! Först tjejförfest här hemma, blev väldigt kort, tjejerna var så sena :) Men det gjorde inget, då slapp jag stressa. Sen drog vi vidare till Petter och Karin där Moonsafari hade "releasefest". Mycket folk och mycket trevligt. 
Sen gick vi ut på balzac, och som vanligt så blev kvällen omedelbart väldigt trist. Jag gillar ju inte alls utgång, så varför går jag på niten igen och igen? Jag får som en klump i magen när jag är ute. Jag tycker det är sorgligt med all fylla, och bara själva stämningen. Jag har som vuxit ifrån det där känns det som. Längtar bara hem. Tycker det är jobbigt med så mycket folk, blir lite folkskygg. Det är konstigt. Det är jag ju inte egentligen.

Ikväll har Elisabet, Moa och Louise varit här. Det var jättemysigt. Jag skrattade mycket, det var skönt. Känns som det var länge sedan. Vi såg Hairspray och åt gott. Och gäspade ikapp. Alla var helt slut efter gårdagens bravader.

Jag vill bli vuxen. Jag vill ha barn, vara färdigutbildad och ha villa och allt som följer. NU. Kanske låter trist för vissa. Men tur att man är olika och inte ser likadant på det här med livets mening. DET vore trist.

Denna lovvecka ska jag ägna åt att vara ute i vårvintervädret, söka sommarjobb, plugga (.....), träffa vänner och bara njuta av ledigheten. Ska bli jätteskönt.


Skärtorsdag 20/3 -08

Hejhej.
Nu har jag börjat med GI-metoden. Det innebär att man utesluter kolhydrater helt de första veckorna, sen smyger man in det mer och mer i "bra" form. Långsamma kolhydrater dvs. Jag har gått ner 1,5 kg på fyra dagar. Men igår alltså... Jag hade sån sjukt kolhydratabstinens! Och det är egentligen inte efter typ godis (eller ja, okej då) men tänk er, en god smörgås och lite proviva päron och kiwi. Det är det godaste jag någonsin har druckit. mmmmm..... Men nu idag känns det bättre. Det sägs att dag 3 är jobbig för alla. Gifter ska ur kroppen osv. Jag är dock fortfarande i det här att ingenting egentligen känns roligt. Nu kommer helgen, dessutom är det påsk.. Fest på fredag och lördag. Men jag får inte festa. Mat och godis under hela helgen, men jag får inte äta. Jo det får jag ju, men. Inte det jag vill äta.
Men jag är medveten om att det här är mitt eget val, så jag får göra vad tusan jag vill. Men det vore härligt att bli normalviktig igen. Det var några år sedan... Inte för att jag vantrivs så jättemycket som jag är nu egentligen, men inga kläder sitter fint och det är ju en hälsorisk att vara överviktig. Så jag ska kämpa. Sen är det ju naturligtvis inte alls bra att vara sockerberoende som jag varit ganska länge. Så fördelarna med GI överväger nackdelarna.

Nu har jag påsklov. Det var ju alldeles nyss sportlov, jag förstår ingenting. Varför läggs dom så sjukt nära? Då är det ju som ingen tjusning med lov.. Jaja. Det är iaf rätt skönt.

Pontus jobbar och jobbar.... Men jag vet ju dock att det bara är i mars det är såhär extremt.

Nu ska jag ta en promenad i det vackra vädret, sen ska jag städa och diska och såntdärnt tråkigt.

Trevlig påsk!


Lördag 15/3 - 08

Gomorron!

Nu äntligen är internet kirrat hemma hos oss.

Idag är det alltså helgdag. Jag ska städa, tvätta, diska, gå en sväng på stan, sola, äta middag hos mamma, och på fest hos Ida på kvällen. Det blir nog trevligt.
Imorgon ska jag bjuda släkten på inflyttningsfika så dom får se hur vi har det. Tyvärr så jobbar Pidde hela helgen så han kan inte vara med imorgon och stolt visa upp lägenheten.
Jaja. Nu måste jag äta och sätta igång med mina sysslor.

Hej.

Lördag 1/3 -08

Gomorron. Nu är klockan 07.46. Jag har varit vaken sedan halv sju ungefär. Typiskt. När man är ledig så vaknar man i ottan. Idag är den stora tapetserardagen...Hoppas vi hinner klart allt. ( Lycka till )
Planerna om att låta sovrumstapeterna som sitter där nu vara kvar har vi dissat. De såg förjävliga ut i dagsljus. Stark duvblå/lila. Huvvaligen. (I "kvällsljus" såg de gråa ut...)  Så nu blir det ljusbeiga väggar. Vill ha skog/natur-inspirerat sovrum. Så det känns som att man kryper ner i en rogivande skog när man ska sova... :) Naturen är trots allt en av de bästa sakerna jag vet. Pontus är snäll och medgörlig. Men vardagsrummmet blir som han vill ha det.
Jag är lite nervös för ekonomin denna månad. Det är ju så sjukt mkt utgifter då man flyttar. Speciellt med tanke på att jag vill ha klart allt på en gång! Vill inte vänta en månad tills att handla vidare det som behövs.
Golvet på toan är fruktansvärt. Tänkte kolla vad det kostar med sånt här klickgolv som man lätt kan sätta dit och ta bort. Ska fråga min vän Lina Söderberg, dom har sånt hemma på deras toa. Jättefint är det. Troligtvis även jättedyrt.
Vi var ju på fest igår. Pontus faster Lena fyllde 50 år. Det var riktigt trevligt! Jättegod mat, roliga lekar, trevliga människor. Skönt att ha bilen och kunna åka hem när man vill. Nu stannade jag iofs ungefär lika länge som alla andra men. Körkort är ändå en stor befrielse.

Nu ska jag gå och packa vidare. Ha en trevlig lördag.



RSS 2.0