Jag klippte mig!

Före:



Efter:




Nanting se skönt. Svintoriset är borta.


Hälften + en dag..

Idag går jag in i vecka 21! Hej och hå!
Nu i afton har jag känt av lillkillen massor i form av känslan av distinkta puffanden, det är så himla mysigt! :)




Vi har verkligen kört fast på namn. Jag har mina två solklara: Algot och Elis. Och Pontus har sina: Leo och Leon.
Ingen av oss viker en tum! Kanske får bli dubbelnamn... Men Algot-Leo eller Elis-Leon rimmar liksom illa.. :/



En fullspäckad helg!

I fredags hade vi överraskningsfest i Gärdsmark för älskade Majsan som fyllt 25.  Vi var i pojkvännen Eriks familjs jättemysiga stuga, det var fint väder och trevliga människor. Vi var dock alla lite skakade över Norgekatastrofen, men hade förutom detta en trevlig kväll.

I lördags var det dags för första trästockbesöket. Mina killar MoonSafari spelade, det var som alltid superbra! Jag blir som alltid lika stolt. :) Efter det åt bandet m. respektive middag på O'learys, och efter låång väntan på mat, så kastade jag i mig den och brummade vidare till Lisa där fina vänner väntade. Det blev ett väldigt kort besök på Trästock senare på kvällen pga ösregn. 2011 har inte varit festivalernas år för min del. :)

Idag firade vi kusin Sara i Kåge som fyllt 30, det var väldigt trevligt och god mat. Vi fick då veta en jätterolig nyhet som gör mig alldeles glad inombords när jag tänker på. :)

I afton har vi grillat med ett gäng i Bellas föräldrahem i Myckle, mycket god mat och trevlig sällskap även där! En jättesöt kattunge gjorde min kväll. :)

Nu är jag rätt slut efter en händelserik helg, och har även börjat känna av foglossning. Just nu är det under kontroll, blir lite nervös över att det ska bli mycket värre. Men varför måla fan på väggen..

Imorgon tar vi äntligen en städ- och kastardag. Det ser för taskigt ut här hemma! Började förra veckan att rensa ut allt gammalt skräp, men blev omotiverad mitt i alltihop, plus att Pontus blev sjuk och inte kunde bära, så nu har allt vart i en enda röra i en veckas tid.

Det blev ingen Sundsvallsresa för oss förresten.. Pontus blev som sagt sjuk, och nu i veckan börjar han om att jobba. Men nån gång i sensommar/höst får vi oss förhoppningsvis iväg..

Jag tänker jättemkt på Norgegrejen. Om man ändå kunde göra något.


Skumt!



Såhär visar två olika sidor (v: familjeliv, h:vårdguiden) att bäbisen ser ut i vecka 20. Storleksskillnaden är ju enorm... Jag tror att familjeliv kör med falsk marknadsföring....  






hänförd

Alldeles nyss kände jag de första bäbisrörelserna. Wow!

Det efterlängtade ultraljudet!

Idag var dagen D, dags för ultraljud! Jisses vad jag längtat!

Vi var rätt nervösa båda två innan, men så fort den fina läkaren började svepa med apparaten över magen släppte det, och istället kom lyckan. Glädjetårarna var ett faktum!

Allt såg finnemang ut, det var en pigg liten krabat! Och när jag sa att vi gärna, om det gick, ville veta om det är en flicka eller pojke tittade hon lite extra noga underifrån, och där var den. Den lille pillen! Den syntes klart och tydligt. :) 

Lillparveln i profil med ansiktet uppåt:

Och med ansiktet neråt



Och till sist liggandes på rygg tittandes mot "kameran". Här ser man tydligt ögon, näsa, mun. :)




Vilken otrolig upplevelse! Det slår nog allt jag varit med om hittills. :)

BF blev bakflyttat 8 dagar, till 11:e december istället för den 19:e, vilket innebär att jag nu är i vecka 19 istället för 18. En vecka kvar till hälften. Bara det är ju helt sjukt. 

Vi hade mer fokus på flicknamn, eftersom jag och alla andra trodde det var en flicka, så nu börjar ett nytt kapitel, letandet efter pojknamn. Jag har ett favoritnamn som Pontus börjar gå med på lite smått.. Men det känns som att man borde ha några stycken på lager!



Vi ska få en son! Vår alldeles egen! Hur underbart är inte det!? :)






Lite kul :)

Testade än en gång en sånhär "hur kommer ert barn att se ut"- grej på nätet, och denna var mkt proffsigare än den förra!

 +  =

Jag tycker det var en ganska bra blandning av båda, och himla söt blev ungen också :)


Falmarksforsen









Tältsemester!

Nästa vecka, efter ultraljudet, tar jag och Pontus vårt pick och pack och drar till Sundsvall på tältsemester/IKEA-resa! Istället för utlandsresan som inte blev av..

Jag har hittat en camping, Tranviken, som kallas Norrlands Hawaii. Det låter ju lovande!

Att vi åker med en bil vars dörrar inte går att låsa, saker under bilen som knakar och ingen AC hindrar oss inte. (fast det borde...) Vi klarade det ju förra året, med samma bil!

Jag har morbror + fru (och för några veckor under sommaren även kusiner) i Sundsvall, och vi hade tänkt passa på att hälsa på i stugan deras, det blir trevligt. Vår familj har himla dålig kontakt med våra släktingar, vilket jag vill försöka ändra på! Jag har cirka 32 kusiner, och vet knappt vem vissa är (notera cirka:t, jag vet inte riktigt säkert hur många de är...) men jag hade tänkt börja försöka lära känna dem bättre. Några av dem iaf!

Vi tänkte förena nytta med nöje (eller egentligen nöje med nöje) och handla lite saker på IKEA till lillknodden!
Är sjukt sugen på följande:







Sen massa annat smått och gott som man behöver!


Ps 1: Har idag fått inte mindre än 6 bremsbett hos pappa. Aj.

Ps 2: Har ända sedan Allsång på Skansen i tisdags haft "jag måste hej, jag måste hej, jag måste hejda mig.." på hjärnan. Så fruktansvärd låt.



Sötnöten!


RSS 2.0