Igen

Har sett film med Nisse ikväll. Big Fish. Grät inte en droppe. Känner inte igen mig själv. 


Pontus jobbar natt. Och Sune är ute och ränner. Känns tomt att gå till sängs ensam.  


Inåtfotad

Idag har Moa 22 år haft simlektion. Haha. Jag kan inte simma korrekt, kommer ingenvart och det känns jättekonstigt. Men om jag simmar som jag alltid gjort så får jag senavdrag.. Så jag måste alltså lära mig simma från grunden. Badvakten försökte tappert lära mig, men det är, som känt, svårt att lära gamla hundar simma.. Ska fortsätta öva imorgon. Känns bra att ha kommit igång med träningen. Är jätteimpad över Anna, hon är höggravid men simmar som en galning! Jag hinner inte alls med..

************************************************************************************************************************



Har inte tänkt så mkt på det, på henne, nu på två dagar. Har inte varit dit. Skönt att kunna låtsas som ingenting för en liten stund. Men nu saknar jag henne jättemycket, så imorgon beger jag mig nog dit. Gillar inte att sakna, för det påminner mig om att jag en dag inte kommer att kunna mätta saknaden.

Galen sms-signal


Idag har jag lunchat ( = en liten kaffe, det var det min plånbok tillät) med Emmy och Lina, det var väldigt trevligt. Dom är goa tjejer. Vi triggade varandra genom att prata bäbisar.. Åh. Jag vill ha en liten palt. Men.. Snart får ju Anna och Simon en, som jag kommer, om jag tillåts, att mysa med massor. Men fyra veckor går segt när man räknar ner.. 
Sen så simmade vi, och jag fick galet med senavdrag (jag trotsar på att det heter det, fast jag inte har någon med mig på den fronten) så det bidde inte så mkt simmande för min del tyvärr. Nya tag imorgon.

Nu i afton har jag hängt med Sara. Vi har sett massa tv, surrat, lagt lite tarotkort, skrattat åt min sms-signal, ätit popcorn och blodapelsin, och myst med Sune.  

Han är en gosevän.
 


Pengatrubbel...

Hur i helsicke hade jag tänkt det här....???

Jag har en månadsinkomst nu på 5700 kr.. (Skrattretande, jag vet..)  Har tusen kronor på sparkontot. (om inte ännu mer skrattretande..) Betalar 2200 i hyra, 650 i lån, ca 1000 kr för ( till / i?) andra räkningar. 400 kr för KBT:n.

Då har jag efter det 1450 kr kvar. Då går MINST 1000 kr/mån till mat.

Då har jag alltså 450 kr kvar att "leva" på. Om man delar det på 30 (dagar) så kommer man fram till att jag kan spendera max 15 kronor om dagen. HAHAHA.

Och nu kommer det roligaste! Jag hade tänkt spara pengar så att vi skulle kunna fara ut och resa efter jul!! HAHAHAHAHA!! (hysteriskt gråt-skratt..) 


Jag har dessutom inga höstkläder. Inga kläder alls känns det som. Ingen höstjacka. Inga höstskor, inga mysiga höst-tröjor.. Inga sockar ens... Har ju som sagt 1000 kr på sparkontot... Ska jag måsta använda dom till det..? Om inte annat hade jag ju kunnat ha dom pengarna till en bussresa till Stockholm efter jul. Men inte ens det, som var ett skämt, har jag då råd med.

Det här har för övrigt varit en av dom bättre dagarna på länge. Besökte henne på förmiddagen, gick hyffsat, simmade sen med Anna, for hem och sov, for på kören och nu ikväll har jag och Pidde sett lite Heroes.
Ska börja praktik snart också. Om bara försäkringskassan kan ringa så jag får komma igång..

Tycker dock att jag är en riktig jävla mes som inte rakryggad kan säga att jag är sjukskriven då folk frågar vad jag "gör nuförtiden"... ( den mest avskyvärda frågan, just för att den alltid dyker upp.. men vem kan klandra nån för det? Det är ju en automatiserad fråga..) Näää då börjar jag lirka in mig i nåt "jaa jag ska snart börja praktisera på sunnanåskolan.." och när då folk fortsätter fråga "men hurdå? Genom arbetsförmedlingen?" Då säger jag ja. Inte nej. Som jag borde säga. Men det går som bara inte. Orkar väl inte med alla följdfrågor.

Jaja. Så är det.


Hej så länge.


Ska det vara så svårt..

Nu har jag fått för mig en sak. Typiskt mig att få för mig saker. Som sedan visar sig inte stämde för fem öre. Väldigt väldigt typiskt.

Ska hälsa på henne nu. Klump i magen. Man vet aldrig vad man har att vänta.

Ska sen simma med Anna. Jag ska köpa simkort. Så nu ska jag simma som bara den.

Nu vill jag att Anna och Simons bäbis ska komma.... Är övervänt nanting...


grubbleri

När man inte förstår själv, hur kan man då förvänta sig att någon annan ska göra det?


Gjord av stenlaserat glas.

Denna gång sa han att jag inte har kontakt med mina känslor. När jag kom över det faktum att det lät ofantligt töntigt nickade jag sakta. Tänk så lite man känner sig själv.


Stockholm var väldigt välbehövt. Att gå från att normalt tänka på det varje sekund så gick det någon minut mellan gångerna istället. En semester för själen. Tycker dock att det är lite obehagligt att jag kan stänga av så mycket.


Idag är jag dock tillbaka till verkligheten. Besöket hos henne idag var ett av de jobbigaste hittills. Hjärtat värker rent fysiskt. Jag känner en smärta som jag aldrig känt förut.



Jag föraktar mig själv för att jag om och om igen tänker att det är vansinnigt orättvist.




Melissa Horn

"Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut"


What's the point?

Kanske flyr till stockholm i helgen.

Gillar inte varma fötter..

Varför är jag vaken nu... Klockan är 05.58... Somnade vid 01.00, vaknade vid 03.00 då Pontus kom hem från en fisketur, och nu är jag vaken igen.. Jag vaknar alltid badande i svett nuförtiden. Kan inte avgöra om det beror på mardrömmar eller det nya "lite varmare" täcket från ikea. Det stod att det var det svalaste dom hade, men jag tror dom ljuger. Det är skitvarmt. Jag hatar att vara varm nattetid. Speciellt om fötterna.

Hon har gett upp. Vill ingenting. Att man lär sig att leva i ett helvete..





Sammanträffande?

Har jag en stalker?


Jaja. Var för första gången, på väldigt väldigt länge, väldigt väldigt dragen igår... Vilken konstig mening. Men jag orkar inte skriva om. Jag var råskum.. Trodde jag hade vuxit ifrån sånadär tokerier.. Men.. Uppenbarligen inte. Jaja. Nu dröjer det väl nåt år till nästa gång..


Nu har vi börjat tveka på vårat beslut. Hon hör inte hemma där... Hon grät igår. Vad ska man göra när man ansvarar för någon annans livskvalité? Jag tackar gudarna varje dag att jag har mina systrar.


Gonatt.

Lite "vanliga" tankar för omväxlings skull..


Är det ett gott tecken att man börjar reflektera  och oroa sig över verkligheten igen?
Vad ska jag göra i höst ...? Det blir väl till att vara sjukskriven (igen) och hitta nån praktikplats (igen). Gud vad jag är less på att känna mig som en 14årig praoelev. Jaja.... Jag ska iaf få börja KBT på måndag. (kognitiv beteendeterapi) Det är ju det jag velat gå i flera år nu, men det finns löjligt få som jobbar med det i skeå så trycket är stort. Men nu så äntligen. Det som känns lite konstigt är att jag troligtvis måste gå "vanliga" samtal pga situationen jag finner mig i nu och sen då KBT för att bli av med min "jobbfobi"..

Igår skrattade jag hjärtligt för första gången på väldigt länge. Det var så befriande. Tack för det Elisabet. Du är en guldklimp.

Today has been okay




Idag log hon. Flera gånger. En ström av värme spred sig i hela kroppen.


Emiliana Torrini är fantastiskt bra. Bifogar låten "today has been okay". Den passade så bra.



.

Det börjar gå upp för mig nu..

Jag tror chocken har börjat lägga sig. Jag vill inte det. Jag vill fortsätta att vara bedövad.

Långa nätter

Om en kvart ska jag och Åsa avgöra mammas framtid. Usch. Klump i magen.


Fraser som satt sig på minnet:

- Det jobbiga kommer sen.



- Det gör varken från eller till.


Jag tror jag slutar rubricera mina inlägg med datum.. Jag är så dagvill.

Nu är klockan 04.58. Pontus väckte mig med sin näsa. Den blir tät och så nattetid. Det är ju synd om honom att han alltid har svårt att sova, men det är svårt att känna sympati när man blir väckt femtielva gånger.

Jag saknar min Ipod. Den har lagt av...  Lyssnar på böcker i sinne annars ju. Älskar att försvinna i böckernas värld. (Åh fy fan vad banalt det där lät.) Måste köpa en ny, så är det bara. Det handlar liksom om livskvalité.

Tack för det fina inlägget vem det nu var. Jag har dock mina aningar...

Lördag 2/8 -08

Kom ganska nyss hem efter att ha varit en sväng på station 8. Förfesten var roligast. Som alla andra gånger det är fest. Tror motsatsen är omöjlig. Det snurrar rätt rejält i huvudet.. Tror jag ska ta mig en vätskeersättningstablett så inte bakfyllan blir för plågsam.

Jag är rädd att människor ska tro att jag är dryg. Men jag är inte dryg. Bara det att mitt medvetande befinner sig på ett helt annat ställe. Disträ heter det visst.

Samtidigt tycker jag alla andra (med några undantag givetvis) är dryga. Eller inte dryga.. Ytliga. Fast jag vet innerst inne att de är vanliga människor med vanliga tankar. Men jag kan som inte begripa det. Det enda jag ser är ytlighet.

Jag känner att många människor är rädda för att prata med mig. Men jag förstår dom. Till 110 %. Jag skulle också känna mig illa till mods om jag träffade mig själv. Men vissa gör det inte, och det finns ingenting i världen som jag är mer tacksam för.
Mina vänner är underbara. Tack för att ni finns.

Gonatt på er.


1/8 -08




Det var annorlunda idag. Jag grät av lättnad, inte av sorg. Det var skönt med omväxling. Hon sa att hon älskar mig också. Hon gav respons. Det är värt mest i hela världen.









RSS 2.0