Fredag 29/2 -08

Hejhej, och glad skottdag!
Idag, om bara en timme, får vi våran lägenhet. :) Jag är så peppad! Tyvärr ska vi inte börja joxa i den förrän imorgon. Vi får hjälp med tapetseringen då. Men jag hade tänkt åka dit snart och ta med ett första lass. Kan ju vara skönt att dela upp det så det inte blir så äckligt mycket på måndag då vi ska flytta på riktigt. Allt känns kanon just nu, har ju varit lite nervös tidigare, men känner inte av det alls för tillfället. Det enda lilla negativa är att vi beställde bredband i onsdags, och det är en leveranstid på tre veckor! Fattar inte hur det kan ta så sanslöst lång tid. Så nu kan vi inte börja leka med våran nya dator förrän typ 18/3. Skit också. Jag hatar när saker tar tid. Allt ska gå fort fort fort!
Jag har gjort en fuling, har sjukanmält mig idag. Men jag orkar bara inte. Jag skulle inte kunna ha någon fokus som helst på lektionerna denna dag, har så mycket som snurrar i skallen. Tapetseringen, möbleringen, färgval, vad som ska köpas, vad som måste prioriteras bort, släphyrning kontra låna pappas flakbil, festen ikväll, vad jag ska ha på mig osv osv osv i all oändlighet. Så istället ska jag idag: köra lass, sola, gå på stan en sväng, sova ( har sovit dålig inatt) och förbereda mig inför festen som börjar klockan fem. 
Nu kommer min första trötthetsperiod för dagen. Det finns ingen gång jag blir så trött som när jag har gått upp rätt tidigt och sedan ätit frukost. Som nu. Det vore förbaskat skönt att krypa ner i sängen igen. Men det får vänta till i eftermiddag.
Igår var vi hos Lundmarks på kvällen. De har sju otroligt söta sibiriska kattungar. Man får ont i själen när man tittar på dom. Jag vill kidnappa allihop! Sen så träffade vi Annas nya lillasyster Irma. Oj vilket litet sött paket! Bäbisar alltså, finns det nåt underbarare? Jag ville aldrig sluta hålla henne. Dom där små fötterna, och dom mjuka kinderna. Ojojoj. Jag vill ha! Nu! :)
Mina pengar kommer på måndag. Puh.
Men nu ska jag nog börja göra mig redo för avfärd. Hejhopp! Trevlig helg och må väl.


Tisdag 26/2 2008

Jösses. Jag har inte fått några pengar idag. Jag har väntat och väntat tills det skulle bli 26e, och då när dagen kommer, ja då får jag inga pengar. Det var mitt fel, men jag visste inte att jag skulle skicka in en närvarorapport om rehabilitering till försäkringskassan. Så jag gjorde det idag, och pengarna kommer när dom kommer... Suck.... Jag är redan skydig Pontus typ en miljon (eller 2557 kr) och nu kommer jag att måsta låna både till hyra, tapeter, mat, räkningar och dyl. SKIT. Jag hatar att låna. Jag hoppas att kassan för en gångs skull rappar på.
Jag är sjuk idag. Eller inte direkt sjuk kanske, men risig. Ont i magen och i huvudet och allmänt seg. Så jag har varit hemma från skolan. Har dock jobbat med ett samhällsarbete hela dagen typ. Och så har jag hämtat tapeterna. Skönt att ha det gjort, har som hängt över mig ett tag.
Vi får nyckeln till vår lägenhet på fredag. Är peppad! Lite nervös dock. Vi har inte börjat packa än (!), men vi har inte så mkt grejer som måste packas. Mest kläder och småsaker. Det går nog på ett kick.
Ikväll är det kör. Nu ska jag äta och duscha. Är riktigt äcklig.

Det blev ett tråkigt inlägg idag. Men det var en tråkig dag idag.

Fredag 22/2-08

Hej.
Jag är mätt. Har varit och käkat buffé på Balzac med Pontus. Christoffer Hiding spelade. Han är riktigt bra. Låter mycket som John Legend, som också är bra. Fast lite väl soulig ibland. Tycker att det kan bli gränsen till smörigt när artister "soular bort sig" allt för mycket. Men det gör inte Christoffer. Julia Ivansson spelade med honom. På en sånhär låda som jag hela tiden glömmer bort vad det heter. Lite pinsamt för en forna musikare, men. Hon är väldigt skicklig.

Sen såg vi lite Lost. Jättebra serie. Känns dock lite jobbigt att det ska komma 3 säsonger till... Man vill som få facit till allt redan nu. Är lite orolig att dom inte kommer att knyta ihop säcken. Men det återstår att se.

Har tränat skickligt denna vecka. Måndag: Power yoga, tisdag, torsdag ,fredag: gym.  Är dock expert på att total-lata mig under helgerna, så när det då är måndag igen känns det alltid som att jag måste börja om från ruta ett, och spendera hela veckan att bränna allt helg-fett. :) Ska försöka gå en prommis både lördag och söndag. Får se hur det blir med den saken. Tycker det är riktigt trist att vara ute och gå. Förr tyckte jag om det, men nu har det hänt nåt. Har kanske blivit latare. Fast det kanske är en vanesak. Önskar att jag hade en liten vovve att promenera med. Men jag ska försöka att inte göra så att den önskan går i uppfyllelse riktigt än. Jag är inte mogen för en hund än tror jag. Dessutom får väl Pontus spunk om jag tar upp frågan. Han försöker förneka att han avskyr djur för att inte göra mig ledsen, men det är lätt att genomskåda. :)

Ha de.


Torsdag 21/2-08

God dag. Nu är jag nykommen från gymmet och sitter i datasalen och väntar på att kursen "inför högskolestudier" ska börja. Idag ska vi få info om luleå tekniska. Är inte så peppad eftersom det är just bara tekniska program. Inte min grej. Och det är inte en betygsbaserad kurs så allt hänger på närvaro. Men jag har tänkt sitta långt bak och plugga inför biologiprovet istället. Det är på måndag och jag har ännu inte öppnat boken... Så det är hög tid för det, för enligt mig råder det pluggförbud fredagar och lördagar. Då ska man koppla bort allt vad skola heter.

Ikväll ska jag till "skol-ida". Ska äntligen få se var hon bor!

Det är trist att åka buss när man har blivit van att ta bilen till skolan. Men bilen är på verkstan och är klar imorgon. En dag till kan jag nog stå ut.

Nu börjar jag om en minut. Hejhej


Välkommen till min nya blogg!

Bloggen på msn var så fruktansvärt seg, så nu startar jag en ny.
Idag är det onsdag. Ska äta lunch med Ida ( från guldstadens trafikskola) : Det är lite problematiskt. Har två "nya" vänner: Ida Jonsson och Ida Johansson. Har redan förväxlat dem några gånger på mobilen när jag ska skicka sms. Vad är oddsen att dom ska heta nästan exakt likadant? :) Har nu döpt om  dem till "guld-ida" och "skol-ida" på min telefon för att förväxling ska undvikas
Sen ska jag i alla fall bruka en HM-check som jag fick av mamma på 250 stackars kronor. Har inte handlar kläder på en evighet. Känns det som. Har inte haft råd på länge, fast främst beror det på att jag inte haft tid pga att jag går i skolan. Jag- inte ha tid!? Wow, vilken känsla. :)
Jag hittade för någon dag sedan min gamla blogg som jag hade på denna adress. Från 2006. Det var hemskt. Det gjorde så ont att läsa. Jag slungades tillbaka i tiden, och det tog bra många timmar innan jag kom tillbaka till nutid. Tänk att man kan börja må fysiskt illa av att tänka tillbaka på en jobbig period i livet. Å andra sidan. Jag skulle inte vara den person jag är idag utan de erfarenheterna. Jag är mycket förståndigare nu. Vilket känns jävligt skönt. Jag raderade i alla fall den gamla bloggen. Känns bra. Som en nystart.
Idag fyller min kompis Sara och mitt syskonbarn Emil år. Grattis grattis! Ska uppvakta Emil ikväll och Sara troligtvis på söndag.


RSS 2.0