Skit.

Så blev man julbitter också. Alla klagar på stress och brist på julstämning. Var glad att ni har en komplett familj att fira med.




Skit skit skit skit skit skit skit skit

Kommentarer
Postat av: Anna

Ett försök till visdomsord från en som själv inte är så vis. Jag förstår ingenting av vad du går igenom nu. Det kan jag inte. Det kan nog ingen för även om folk upplevt liknande saker så är det ändå alltid olika upplevelser av olika individer. Väldigt många runt ikring dig vet att du har det jobbit och tro mig. Vi är många som tänker på dig och din familj varje dag. Men på nåt sätt så fortgår livet för oss andra ändå ganska som vanligt. Vi har tid och ork att klaga på julstressen. Det har säkert du haft nåt tidigare år också. Även om jag förstår att vi andra har väldigt små problem i förhållande till det du går igenom nu så kan man inte tänka så för då skulle ingen kunna känna sig berättigade att vara lycklig så länge det finns barn i afrika som svälter. Älskar dig gumman och hoppas att din jul ändå blir så bra den kan bli. Och som vanligt ska jag tänka på dig!

2008-12-21 @ 01:38:12
URL: http://tosan83.blogg.se/
Postat av: Anna

Tycker inte ett dugg att du är bitter. Meningen med inlägget var egentligen inte riktat "mot" dig eller vad man ska säga. Jag har full förståelse för att du kan känna som du gör.Jag skrev mer i syfte att förklara oss andra och vårat beteende och brist på tacksamhet. Kraaam

2008-12-22 @ 00:34:32
URL: http://tosan83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0