Kalas nr 1 och vecka 32

I afton har jag och systersonen Arvid haft gemensamt kalas för vår släkt. Han fyllde 14 den 2:a Oktober och jag fyller år på fredag. Trevligt att träffa hela släkten samtidigt. Men vi är lite väl många för att hinna prata med någon speciell egentligen. Det är fullt ös under några timmar, sen åker man hem till sig och däckar i valfri soffa/säng. På torsdag blir det kalas nr 2, kompisfika, fredag kalas nr 3 med pluggtjejerna, och lördag det fjärde och sista med Pontus släkt.. Det är helt enkelt så att jag gillar att bjuda på kalas. :)



Har nu i ca en veckas tid försökt hitta en mammavinterjacka. Det är kanske det svåraste jag gjort. Att gå på stan och hitta nån är inte ens att tala om. Summan av mammajackor i Skellefteå är totalt 1 st. Jag skojar inte. HM är den enda affären i stan som säljer mammakläder, och de har en jacka att välja på. Och jag gillade den inte.  Nätet har också förvånansvärt lite att bjuda på. Hittade en jag tyckte om, men den kostar närmare 1000 spänn, och att betala det för en jacka jag kommer att ha i drygt en månad känns lite som att bränna upp pengar. Så imorgon åker jag på rusta/kupan/myrorna eller dyl och köper den största mans-jackan de har, och så får jag liksom acceptera att jag kommer att känna mig/vara större än morran fram till lucia.

Är lite nervös för gravidkrämporna i rygg, revben, svank, ljumskar och vader som uppstått.. Orolig för att det ska vara såhär i 8 veckor. Men det sägs att det kan vara jobbigast nu, innan lillis sjunker ner och fixerar sig. Det är liksom som trängst nu. Som tur är är det mest på kvällen/natten besvären kommer, det är inte dygnet runt iaf. Och det kan inte vara så bekvämt att vara bäbis i v 32 heller:) (bild nedan) Skönt att sova med smalbenet som huvudkudde. :) Nu har 3 bäbisar fötts av vars mammor jag vart gravid tillsammans med. Jag är så glad att det gått bra för alla! Och det har börjat kännas mer verkligt nu! Oj vad jag längtar efter vår lillgris! :-)




Kommentarer
Postat av: HannaMaria

åhhh!! längtar som en galning efter lillgrisen! :) jag kommer hem den 21a och är hemma en vecka! då är vi arbetslösa tillsammans!! Puss <3

2011-10-10 @ 15:22:31
URL: http://hannamariaalbertsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0