Dåliga inköp.

Idag var jag och brudarna på stan, efter en dejt på campus. Jag köpte lite saker som jag behövde.

En snygg "gäster"-skylt till toan. Det blev inge bra alls, den ser helt malplacerad ut på våran fula toa.

Två typ halvgenomskinliga bordstabletter med nå vita grejer på som jag tänkte ha som skrivbordsunderlägg för att dölja lite repor och sånt, samt klippa till och ha som musmatta. Jättesmart och pyssligt tänkte jag. Men nä de blev ju inge bra alls de heller. De var för små och genomskinliga så man såg igenom reporna i skrivbordet.

Sen det sämsta inköpet blev tyg på ohlsons tyger som var jättefint enligt mig. Blommigt och sådär sött som jag gillar. Samt ett gammelrosa tyg som matchade. Men nu ikväll då jag gjorde kuddar av tygen och la dom på sängen där jag tänkt att de skulle ligga, så blev det bara helt enkelt jättefult. Det var som för litet mönster, så man såg inte att de var blommor utan bara nå tjafs.

Till saken hör att jag inte tog ett enda kvitto. Jag vet inte varför. Tänkte aldrig tanken att det inte skulle bli bra. Så där kastade jag typ 250 kr i sjön. Tyg som är klippt får man ändå inte byta.. Men de andra grejerna. Och det är kanske en fis i rymden-summa för somliga, men för mig som har sämst ekonomi i Sverige är det ett stort hål i plånboken. Åt dessutom lunch på Waynes, som gjorde mig lite halverst panikslagen. Jag kunde inte motstå att haka på de andra tjejerna. Men 75 kr för en lunch är dyrt när man är fattig. Så jag satt och övertalade mig själv typ hela lunchen att jag var värd en lyxlunch den här måndan. Ibland behöver man lite vardagslyx.... Visst!?!? :/

Men som straff för detta får jag inte köpa en enda grej i Luleå nu när vi är där i två dagar. Jag ska ha med mig mat, kaffe, och en massa frukt, så jag inte BEHÖVER köpa nåt! Sådeså. Då får jag väl sitta där själv i nån korridor med min blodpudding (som står på menyn imorgon) medans de andra går och äter en trevlig lunch i resturangen.

Hmpf. Pengar är inge kul då man inte har dem..


Ps. Jag vill fortfarande flytta.



Kommentarer
Postat av: Bea

Meeeen Moa då :)

2009-11-03 @ 20:40:36
URL: http://beeatriice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0